Bundesliga, Μπάγερν - Άιντραχτ 5-2: Πάει φορτσάτη με +4 στο Klassiker

Bundesliga, Μπάγερν - Άιντραχτ 5-2: Πάει φορτσάτη με +4 στο Klassiker

Η Μπάγερν διέλυσε 5-2 την Άιντραχτ, έσπασε ρεκόρ με 80 γκολ στη σεζόν και πάει... αεράτη στο Κlassiker της Τρίτης, μιας και βρίσκεται ξανά στο +4 από τη Ντόρτμουντ - Δείτε τα γκολ

bayern
Στον α' γύρο η Μπάγερν είχε γνωρίσει τη συντριβή, όμως η πεντάρα στη Φρανκφούρτη ήταν η αιτία για το εντυπωσιακό restart! Ο Κόβατς έφυγε, ο Χάνζι Φλικ ανέλαβε και οι Βαυαροί πάνε... τρένο! Επέστρεψαν με νίκη κόντρα στην Ουνιόν και απέναντι στην Άιντραχτ πήραν την εκδίκησή τους. Εύκολη νίκη με 5-2 και ξανά στο +4 από τη Ντόρτμουντ, λίγες ημέρες πριν την ματσάρα τίτλου στη Βεστφαλία. Ο Λεβαντόφσκι ασταμάτητος έφτασε τα 27 γκολ και συνεχίζει να ονειρεύεται το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ (40 γκολ). Παράλληλα, ο Τόμας Μίλερ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντε Μπρόινε με 17 ασίστ και κυνηγά τον Φόρσμπεργκ (22 ασίστ). Πέντε σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι που είναι μόλις στο +5 από τα πλέι άουτ.

Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5-2)Highlights - Bundesliga 19/20 - 23/5/20 | COSMOTE SPORT



Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς και στο τέταρτο είχαν... καρέ ευκαιριών! Στο 7΄ ο Λεβαντόφσκι δεν πήρε σωστά την κεφαλιά, ενώ στο 11ο λεπτό το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 12΄ο Πέρισιτς δεν κατάφερε να πλασάρει ιδανικά τον Τραπ, ενώ στο 14΄ο Παβάρ νικήθηκε από τον Γερμανό γκολκίπερ! Ωστόσο, στο 17΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ! Ο Μίλερ έκανε τη σέντρα και ο Γκορέτσκα πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όμως ο ρυθμός τους έπεσε. Η Άιντραχτ πήρε μέτρα, αλλά δεν είχε τις λύσεις για να ισοφαρίσει. Αντίθετα, η Μπάγερν πήγε στα αποδυτήρια με γκολ, με τον Μίλερ να σκοράρει στο 41' με άψογο πλασέ!

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Μπάγερν, αφού στο 46' ο Λεβαντόφσκι με ιδανικό τελείωμα έφτασε τα 27 τέρματα!!! Η ομάδα του Φλικ όμως φανέρωσε και τα αμυντικά κενά στα στημένα! Η Άιντραχτ πέτυχε δυο γκολ σε τρία λεπτά από κόρνερ και μπήκε ξανά στο «κόλπο». Στο 52’ ο Χίντερεγκερ… χαλαρά σημείωσε το 3-1 και στο 55’, ο Αυστριακός με καρφωτή κεφαλιά έφτασε τα 8 γκολ του στη σεζόν (όλα από κόρνερ).

Ωστόσο, οι Βαυαροί κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα και στο 61' ήρθε το τέταρτο γκολ. Γκάφα ο Φερνάντες, ο Ντέιβις ακολούθησε τη φάση και πέτυχε το 4-2! Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε στο 65' να καθαρίσει το ματς, αλλά νικήθηκε από τον Τραπ. Βέβαια, η θαραλλέα -στην επανάληψη- Άιντραχτ πλησίασε το τρίτο γκολ στο 68', αλλά ο Νόιερ με τεράστια επέμβαση δεν άφησε τον Γκατσίνοβιτς να πανηγυρίσει!  Η Μπάγερν μπόρεσε να πετύχει και πέμπτο γκολ, όταν στο 74' ο Χιντερέγκερ σημείωσε ένα... τρελό αυτογκόλ! Οι Βαυαροί έφτασαν τα 80 γκολ στη σεζόν, ρεκόρ μοναδικό και ξαναβρέθηκαν στο +4 από τη Ντόρτμουντ. Ο Κόστιτς πάντως θα μπορούσε να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνζι Φλικ): Νόιερ – Παβάρ, Μπόατενγκ (73' Ερναντές), Αλάμπα, Ντέιβις – Κίμιχ (85' Κουισάνς), Γκορέτσκα, Κομάν (85' Ζίρκζι), Μίλερ, Πέρισιτς (64' Γκνάμπρι) - Λεβαντόφσκι.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Τουρέ, Ιλσάνκερ, Χίντερεγκερ, Ντικά (46' Τσάντλερ) – Ρόντε (71' Καμάντα), Φερνάντες, Ντα Κόστα (76' Ντουρμ), Γκατσίνοβιτς (71' Σο), Κόστιτς – Σίλβα (76' Ντοστ).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πάτρικ Γιούιν

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς

La Liga: Στις 8 Ιουνίου η επίσημη επιστροφή

Premier League: Θέλουν κανονικές προπονήσεις με τη νέα εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης