Bundesliga, Πάντερμπορν - Χόφενχαϊμ 1-1: Χ-άρισε βαθμό στην ουραγό

Bundesliga, Πάντερμπορν - Χόφενχαϊμ 1-1: Χ-άρισε βαθμό στην ουραγό

Παρά το προβάδισμά της μόλις στο 3΄, η Χόφενχαϊμ έδωσε δώρο στην Πάντερμπορν την ισοφάριση μετά το ολέθριο λάθος του Μπίτσακτσιτς κι έμεινε για έβδομο σερί ματς χωρίς τη νίκη, χαρίζοντας τον βαθμό στην ουραγό του Σεμπαστιάν Βασιλειάδη (1-1)

padeborn
Ο καθρέπτης της Χόφενχαϊμ πριν και μετά το lockdown της Bundesliga παραμένει ίδιος. Το σύνολο του Άλφρεντ Σρέντερ με την έναρξη του 2020 φαινόταν ικανό για να εδραιωθεί στην εξάδα και γιατί όχι και ψηλότερα, αλλά από την 1η Φεβρουαρίου, όποτε και σημείωσε την τελευταία του νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, όλα πάνε λάθος. Με την επιστροφή στα γήπεδα, η εντός έδρας ήττα από την Χέρτα βαφτίστηκε ως το ξεμούδιασμα λόγω δίμηνης αποχής. Πώς όμως, μπορεί ο Ολλανδός coach να δικαιολογήσει το νέο κάζο, αυτή τη φορά στην έδρα της τελευταίας στη βαθμολογία Πάντερμπορν;

Πάντερμπορν - Χόφενχαϊμ (1-1) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 23/5/2020 | COSMOTE SPORT


Για έβδομο σερί ματς, η Χόφενχαϊμ υπέστη βαθμολογική απώλεια και μετρά μόλις 3 βαθμούς από τους 21 διαθέσιμους στο ανάλογο διάστημα. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο Σκοβ χάρισε στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό, δίνοντας υπόσχεση για εύκολη επικράτηση όπως αναμενόταν. Αντίθετα, η Πάντερμπορν του βασικού και αναντικατάστατου Σεμπάστιαν Βασιλειάδη είχε έτοιμη την απάντηση, πριν καν περάσει το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Μπίτσακτσιτς υπέπεσε σε λάθος που δεν συνάδει με την εμπειρία του, χάρισε την επίθεση στον ανενόχλητο προς την εστία Ντένις Σρμπένι, ο οποίος χωρίς κοντρόλ εξαπέλυσε φοβερό φαλτσαριστό σουτ για το άμεσο 1-1. Ήταν το 5ο του γκολ σε 11 παιχνίδια αφότου επέστρεψε στην ομάδα τον χειμώνα μετά το πέρασμά του στη Νόριτς.

Το σοκ είχε διάρκεια για όλο το υπόλοιπο από πλευράς φιλοξενούμενων, με την Πάντερμπορν να πλησιάζει περισσότερες φορές στην ανατροπή, αλλά τα πράγματα να μένουν στην ισορροπία. Πλέον, η Χόφενχαϊμ για καλή της τύχη συνδύασε την γκέλα με τις ήττες των Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ κι έτσι παραμένει σε απόσταση -3 από την εξάδα. Από την άλλη, ο 2ος βαθμός μετά την επανέναρξη για την ουραγό, δύσκολα θα μπορέσει να την βγάλει από την προδιαγεγραμμένη μοίρα του υποβιβασμού.

Γκολ και θέαμα από τους αγώνες της Bundesliga
Κλείσιμο


Πάντερμπορν (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Τσίνγκερλε, Ντράγκερ (81’ Γιανς), Χούνεμαϊερ, Σόνλαου, Κόλινς, Βασιλειάδης (82’ Γιαστρέμπσκι), Γκιασούλα, Αντζέι, Πρέγκερ (81’ Σαμπίρι), Σρμπένι (76’ Ζολίνσκι), Χόλτμαν (65’ Μάμπα)

Χόφενχαϊμ (Άλφρεντ Σρέντερ): Μπάουμαν, Πος, Χούμπνερ, Μπίτσακτσιτς, Καντέραμπεκ, Γκρίλιτς, Ρούντι (76’ Γκάιγκερ), Τσούμπερ (63’ Νταμπούρ), Μπαουμγκάρντνερ, Σκοβ, Μπεμπού (76’ Μπάιερ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πάτρικ Γιούιν

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς

La Liga: Στις 8 Ιουνίου η επίσημη επιστροφή

Premier League: Θέλουν κανονικές προπονήσεις με τη νέα εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης