Απίθανη πρόταση να τελειώσει η σεζόν της Premier League σε νησί της Μάγχης

Απίθανη πρόταση να τελειώσει η σεζόν της Premier League σε νησί της Μάγχης

Ο κυβερνήτης του Γκέρνζι, νησιού πολύ κοντά στο κανάλι της Μάγχης, άνοιξε τις πόρτες του στην Premier League ώστε να διεξάγει εκεί όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν

magxi
Το ζήτημα των γηπέδων που θα χρησιμοποιηθούν για το «Project Restart» αποτέλεσε κεντρικό σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους συλλόγους της Premier League, αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει και μια εναλλακτική πρόταση στο «τραπέζι».

Συγκεκριμένα, η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να λάβει χώρα στο εξωτικό τοπίο του Γκέρνζι, ενός μικρού νησιού πολύ κοντά στο κανάλι της Μάγχης, που ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία. Ο κυβερνήτης του νησιού, Γκάβιν Σεντ Πιέρ, προσέφερε το νησί στην PL ώστε να διοργανώσει στα γήπεδά του όλα τα παιχνίδια που απομένουν στη σεζόν και δείχνει να πιστεύει ακράδαντα σε αυτή την προοπτική:

«Αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία και θα σχεδιάσουμε ένα πλάνο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Είναι περίπλοκο, ίσως και τρελό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», έγραψε ο Άγγλος πολιτικός στο twitter και... πέταξε το μπαλάκι στην πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γκέρνζι, που μετρά πληθυσμό 62,792 ατόμων, δεν έχει καταγράψει κανένα κρούσμα κορονοϊού τις τελευταίες 18 μέρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Νίκος Παππάς: Πειθαρχημένος μόνο στους δικούς του κανόνες

Γιατί ο πρόεδρος της UEFA δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια;

Καρέρα στους παίκτες: «Έχουμε δύο στόχους, οι... διακοπές τελείωσαν»

Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν άνετα σταρ στην εποχή μου»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης