Last Dance: Απάντησε ο πιτσαδόρος που εξυπηρέτησε τον Τζόρνταν πριν το περίφημο «flu game» του 1997

Last Dance: Απάντησε ο πιτσαδόρος που εξυπηρέτησε τον Τζόρνταν πριν το περίφημο «flu game» του 1997

Τι απάντησε ο πιτσαδόρος στην πληροφορία πως ο «Air» είχε υποστεί τροφική δηλητηρίαση από πίτσα, πριν το παιχνίδι των Μπουλς με τη Γιούτα, στους τελικούς του 1997

jordan_pippen
Το ντοκιμαντέρ «Last Dance», που έριξε αυλαία με τα δυο τελευταία επεισόδια αυτή την εβδομάδα, επιχείρησε να καταρρίψει ένα μύθο, που κυριαρχούσε στον κόσμο του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια σχετικά με το φημισμένο «flu game» του Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς των Μπουλς με τους Τζαζ, το 1997: τελικά, ο «Air», που μετά το φινάλε φαίνεται να αποχωρεί, έχοντας πέσει πάνω στον Σκότι Πίπεν, δεν «ψηνόταν» στον πυρετό, αλλά είχε υποστεί τροφική δηλητηρίαση από πίτσα!

Η συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία αποκάλυψε ο προσωπικός γυμναστής του Τζόρνταν, ξεσήκωσε πλήθος σχολίων, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που υπονόησαν πως η δηλητηρίαση πριν από το παιχνίδι, που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των τελικών του NBA εκείνη τη σεζόν, δεν ήταν... τόσο τυχαία!

Η «απάντηση» στην αναφορά περί δηλητρηρίασης, ήρθε σήμερα από τον υπάλληλο της πιτσαρίας που εξυπηρέτησε τον Τζόρνταν την προηγούμενη του αγώνα, καθώς δεν ήταν μονάχα εκείνος που έφτιαξε τη συγκεκριμένη πίτσα, αλλά ήταν κι αυτός που την παρέδωσε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο «Air», στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Αρχικά, ο Γκρεγκ Φάιτ, ο οποίος τότε ήταν βοηθός μάνατζερ της πιτσαρίας χαρακτήρισε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γιούτα, «θεωρίες συνωμοσίας» και «βλακείες» τα όσα αναφέρθηκαν περί τροφικής δηλητηρίασης του Μάικλ Τζόρνταν από την πίτσα. Και συνέχισε, λέγοντας πως «ούτε πέντε άτομα παρέδωσαν την παραγγελία», όπως ανέφερε ο γυμναστής του MJ, αλλά ήταν δύο και ο ένας ήταν ο ίδιος: «Εκείνος που είπε αυτή τη βλακεία ότι ήμασταν πέντε άτομα, ήμασταν δύο. Άλλωστε, σε εκείνη τη βάρδια δεν είχα καν τόσα άτομα στο μαγαζί».

Τέλος, ο Φάιτ ανέφερε πως κατά την παρασκευή της επίμαχης πίτσας τηρήθηκαν κατά γράμμα όλοι οι κανόνες υγιεινής και γι’ αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο, η δηλητηρίαση του «Air» να προήλθε από αυτή.

Ειδήσεις σήμερα

Αυγενάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Θετικός στην παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα»

Βίντεο: Ο Κριστιάνο «χουφτώνει» την Τζορτζίνα και δέχεται... επίθεση

Μοράτι: «Ο Μέσι δεν θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης