Τότι: «Η γυναίκα μου έκανε τα πάντα για να πάω στη Ρεάλ»

Τότι: «Η γυναίκα μου έκανε τα πάντα για να πάω στη Ρεάλ»

Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη που έχει ολοκληρώσει την καριέρα του, φορώντας της φανέλα μόνο μιας ομάδας, της Ρόμα

totti
Ο Φραντσέσκο Τότι, σε δηλώσεις του στο ισπανικό περιοδικό "Libero", αναφέρθηκε στο περιστατικό του 2004, όταν η Ρεάλ τον ζητούσε και η γυναίκα του επέμενε να πει το «ναι». Παρ' όλα αυτά, ο θρύλος της Ρόμα, δεν άκουσε κανέναν και παρέμεινε στην ομάδα.

«Ήμουν πάντα οπαδός της Ρόμα, ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην Ρόμα φορώντας τη φανέλα με το Νο 10 και έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Από τη στιγμή που κατάφερα να υλοποιήσω αυτό το όνειρο, έμεινα δεμένος σε αυτό/ Η μετακίνησή μου στην Ρέαλ ήταν σχεδόν τελειωμένη κατά 80%. Εκείνη την περίοδο υπήρχαν μερικές τριβές με την Ρόμα, αν και με αγαπούσε πολύ ο Φράνκο Σένσι. Η Ρεάλ μου έδινε τα πάντα για να με αποκτήσει. Οτιδήποτε.

Εκτός από το περιβραχιόνιο του αρχηγού που ήταν του Ραούλ, τον παίκτη στον οποίο έπρεπε να δίνει τα περισσότερα χρήματα από όλους. Ήταν το σύμβολο της Ρεάλ. Όποιος παίκτης αν πήγαινε στην Ρεάλ Μαδρίτης, έπρεπε να κερδίζει λιγότερα από εκείνον.

Το 2004 έληγε το συμβόλαιό μου με την Ρόμα και υπήρχαν αρκετά προβλήματα με τον πρόεδρο για άλλους λόγους, όχι προσωπικά μας. Και η Ρεάλ ήταν διατεθειμένη να μου προσφέρει οποιοδήποτε ποσό για να πάω εκεί.

Το σκέφτηκα πολύ. Η Ιλαρι (σ.σ. το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έναν χρόνο αργότερα, το 2005) με έσπρωχνε στην Ρεάλ. Μου έλεγε πως θα άφηνε τα πάντα και θα με ακολουθούσε.

Στο τέλος πήρα μία απόφαση μέσα από την καρδιά μου, για τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά μου. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με όλους τους άλλους παίκτες που έπαιρναν μεταγραφή στους μεγάλους συλλόγους. Ήθελα να μείνω για πάντα στην ίδια ομάδα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

UEFA: «Ενδεικτική ημερομηνία η 3η Αυγούστου για το φινάλε των πρωταθλημάτων»

Bundesliga: Παίκτες της Σάλκε συμμετείχαν παράνομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

As: Ολοταχώς για μονά ματς σε Champions και Europa League τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης