Η Μύκονος «ξετρέλανε» τον Τότι: Δείτε τον να χορεύει στα τραπέζια

Η Μύκονος «ξετρέλανε» τον Τότι: Δείτε τον να χορεύει στα τραπέζια

Το «τοτέμ» της Ρόμα, μαζί με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Κώστα Μανωλά, «ξεφάντωσε», αλλά απόλαυσε και ασιατικές γεύσεις στο φημισμένο «Hakkasan» - Και ο Ναϊνγκολάν στην παρέα τους

Η Μύκονος «ξετρέλανε» τον Τότι: Δείτε τον να χορεύει στα τραπέζια
Ο μεγάλος Φραντσέσκο Τότι, που πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ρόμα μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες οπαδοί των «τζιαλορόσι» στο «Ολίμπικο» της ιταλικής πρωτεύουσας, βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ξεναγός του στο φημισμένο κυκλαδίτικο νησί ο συμπαίκτης του στη Ρόμα και επιστήθιος φίλος του, Κώστας Μανωλάς, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται ένας ακόμη άσος των Ρωμαίων: ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Hakassan, ο κορυφαίος Έλληνας αμυντικός ενημέρωσε  τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Φορτούνη, για την παρουσία του Τότι στη Μύκονο, χρησιμοποιώντας το Facetime του κινητού του, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να χαιρετάει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον Κώστα Μανωλά να τον πειράζει, λέγοντάς του: «Κώστα, ο Τότι σε ξέρει!».

Ο Τότι κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, ενώ σκέφτεται το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από τη μία υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρόμα να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ ή να αναλάβει διοικητικό πόστο, ενώ από την άλλη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί -αν και συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες- το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του σε ΗΠΑ, Κίνα ή Εμιράτα.


Κλείσιμο













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης