Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Χέρτα 0-3: Ονειρεμένο ντεμπούτο του Λαμπαντία

Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Χέρτα 0-3: Ονειρεμένο ντεμπούτο του Λαμπαντία

Ιδανικό ποδαρικό του Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα Βερολίνου, η οποία πήρε ανάσα... παραμονής στην έδρα της Χόφενχαϊμ

hoffenheim-hertha_0
Και να ήθελε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο ο Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα Βερολίνου, δεν θα μπορούσε. Μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, σε σχέση με την εποχή Κλίνσμαν προ κορωνοϊού, οι πρωτευουσιάνοι πέρασαν με άνεση από την έδρα της Χόφενχαϊμ (3-0) και απομακρύνθηκαν από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας (πλέι άουτ και απευθείας υποβιβασμό).

Χόφενχαϊμ - Χέρτα (0-3) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 16/5/2020 | COSMOTE SPORT


Ανώτερη σε όλο το παιχνίδι η Χέρτα, δεν μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο (ελέω Μπάουμαν), αλλά το έκανε στο δεύτερο, έστω και αν το σκορ άνοιξε από αυτογκόλ, το πρώτο στη νέα εποχή, του Κέβιν Ακπογκούμα (58').

Αυτό το τέρμα απελευθέρωσε εντελώς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «χτύπησαν» άμεσα με κεφαλιά του Βένταντ Ιμπίσεβιτς (60') και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ του Ματέους Κούνια (74').


Χόφενχαϊμ (Άλφρεντ Σρόιντερ): Μπάουμαν – Ακπογκούμα, Πος, Χίμπνερ – Καντέραμπεκ, Ρούντι (66' Γκάιγκερ), Γκρίλιτς, Τσούμπερ (66' Μπρουν Λάρσεν), Σκοβ, Μπάουμγκαρτνερ (90' Έλμκις) – Μπεμπού (46' Μπάιερ).

Χέρτα Βερολίνου (Μπρούνο Λαμπαντία): Γιάρσταϊν – Πέκαρικ, Τορουναρίγκα, Μπογιατά, Πλάτενχαρτ – Γκρούγιτς, Σκιέλμπρεντ (86' Ασατσίμπαρ), Λουμπεμπάκιο (79' Πιάτεκ), Ματέους Κούνια (78' Μάιερ), Μίτελσταντ (90' Ντίλροσουν) – Ιμπίσεβιτς (79' Νγκάνκαμ).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κόμπι: Αιτία θανάτου το τραύμα από αμβλύ αντικείμενο

Μαρσέιγ: «Τελειώνει» ο Βίλας-Μπόας, σενάρια για Ζαρντίμ στον πάγκο

Βρήκε τον αντι-Ινσούα ο Ρόκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης