Ανέλυσαν το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν στον Άρη

Ανέλυσαν το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν στον Άρη

Το τεχνικό επιτελείο παρουσίασε στον Θόδωρο Καρυπίδη τα δύο μεταγαφικά πλάνα για τη νέα σεζόν (με ban και χωρίς) - Συνεχίζονται κανονικά οι πληρωμές στους παίκτες

aris
Το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα σεζόν, έβαλαν... κάτω στον Άρη.

Σε συνάντηση που διεξήχθη σήμερα και έδωσαν το παρών οι Άγγελος Χαριστέρας, Θόδωρος Καρυπίδης, Μίχαελ Ένινγκ και Απόστολος Τερζής, συζητήθηκε ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Το τεχνικό επιτελείο παρουσίασε στον Καρυπίδη τα δύο μεταγραφικά πλάνα για τη σεζόν 2020-21. Το ένα αφορά την περίπτωση που θα υπάρξει το ban για τις μεταγραφές από την FIFA, ενώ το άλλο θα είναι σε περίπτωση που η τιμωρία αρθεί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης θα καθορίσει το μπάτζετ της νέας σεζόν λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες το επόμενο διάστημα.

Κλείσιμο
Επίσης, το αφεντικό του Άρη θα έχει σημαντικές επαφές οικονομικής φύσεως που θα καθορίσουν το μπάτζετ. Στη νέα συνάντηση, οι δύο πλευρές αναμένεται να προχωρήσουν σε ουσιαστικά και σημαντικά θέματα όπως αυτά των ανανεώσεων συμβολαίων που λήγουν. Το τεχνικό επιτελείο από την μεριά του έχει, επίσης, καταλήξει στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θέλει να συνεχίσει την συνεργασία τους και να τους ανανεώσει τα συμβόλαια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν και συνεχίζονται οι πληρωμές στους παίκτες. Σχεδόν όλοι έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους μέχρι 11/3, ενώ άπαντες θα έχουν τακτοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

DFL: Μέχρι και έξι αλλαγές στη Bundesliga

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Αν δεν θέλετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga»

Η UEFA δίνει παράταση προθεσμίας για πλάνο restart στις ομοσπονδίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης