BBC: «Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για επιστροφή της Premier League τον Ιούνιο

BBC: «Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για επιστροφή της Premier League τον Ιούνιο

Σε συνάντηση που είχε με τους αρμόδιους φορείς, η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα στην Αγγλία ξεκινούν και πάλι από τον Ιούνιο

premier_league
Το πράσινο φως για να επανεκκινήσει η Premier League και οι υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες από τον Ιούνιο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και διασφαλιστεί η υγεία των συμμετεχόντων, έδωσε η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για να επιστρέψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία από τον Ιούνιο. Συμφωνήσαμε πως θα προχωρήσουμε εφόσον όλα κυλάνε ομαλά, η υγεία των συμμετεχόντων έρχεται πρώτη. Πλέον τα πάντα βρίσκονται στα χέρια των ποδοσφαιρικών αρχών για να ολοκληρώσουν τα πλάνα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλιβερ Ντάουντεν.

Σήμερα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Premier League, της EFL (που αφορά τις επαγγελματικές κατηγορίες κάτω από την Premier) και της αγγλικής ομοσπονδίας και τους εξέφρασε τις προθέσεις της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Κάτι που αναμένεται να δώσει κίνητρο και ψυχολογία στους πολίτες της χώρας, που έχουν χτυπηθεί... δυνατά από την πανδημία.


Ο Όλιβερ Ντάουντεν έχει τον ρόλο του γενικού γραμματέα πολιτισμού, μία θέση που υπάρχει στην κυβέρνηση της Αγγλίας και είναι υπεύθυνος για τα θέμματα του πολιτισμού, του αθλητισμού, ενώ έχει τον ρόλο του υπουργού ψηφιακών και διαχειρίζεται τα Μέσα στη χώρα.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

DFL: Μέχρι και έξι αλλαγές στη Bundesliga

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Αν δεν θέλετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga»

Η UEFA δίνει παράταση προθεσμίας για πλάνο restart στις ομοσπονδίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης