Μαρτίνς: «Ο Κριστιάνο έχει κάνει τρομερά πράγματα αλλά δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με Εουσέμπιο ή Μέσι»
Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει σε βραζιλιάνικο δίκτυο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το τι έχει κάνει και το εάν μπορεί να υπάρξει σύγκριση με Εουσέμπιο ή και φυσικά τον Λίο Μέσι
Μιλώντας σε βραζιλιάνικο κανάλι για την σύγκριση Κριστιάνο Ρονάλντο με Εουσέμπιο ή και Μέσι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε: Μαρτίνς: «Ο Κριστιάνο έχει κάνει τρομερά πράγματα αλλά δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με Εουσέμπιο ή Μέσι. Ο Κριστιάνο έχει πετύχει σπουδαία επιτεύγματα και μετά από κατακτήσεις τροπαίων. Πέντε Χρυσές Μπάλες, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ήταν πρωταθλητής σε Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία με ρεκόρ γκολ και γενικά σκοραρίσματος. Όμως δεν γίνεται να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις.
Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξεχωριστοί και πολύ καλοί παίκτες αλλά για μένα δεν γίνεται σύγκριση. Ο Εουσέμπιο μαζί με τον Πελέ ήταν οι σπουδαιότεροι παίκτες την δεκαετία του '60 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι και σήμερα παραμένουν παγκόσμια σημεία αναφοράς για το άθλημα. Σε αυτές τις εποχές χρειαζόμαστε πρόσωπα, πρότυπα και έμπνευση και για τον χώρο μας».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.