«Ματιές» του Παναθηναϊκού σε Κασελάκη

«Ματιές» του Παναθηναϊκού σε Κασελάκη

Μπορεί να επικρατεί απόλυτη σιωπή στις τάξεις των «πρασίνων» όσον αφορά την «επόμενη ημέρα» αλλά ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα προκειμένου να ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός, είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης

kaselakis
Είναι αλήθεια ότι όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού παραμένει αυτή τη στιγμή στον «πάγο», τα χαρτιά της «πράσινης» διοίκησης παραμένουν κλειστά, ενώ άπαντες περιμένουν τι «μέλλει γενέσθαι» με τη φετινή σεζόν και το αν θα υπάρχει συνέχεια στην EuroLeague ή όχι.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι θα διαφοροποιηθούν τα οικονομικά του συλλόγου και ότι το μπάτζετ θα έχει θεαματική πτώση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά το «φλέγον» ζήτημα είναι ο Νικ Καλάθης και το αν θα αποδεχτεί τη μείωση του Παναθηναϊκού όπως επίσης και η στελέχωση του νέου ρόστερ. Ήδη εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και μία από αυτές είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Ο 30χρονος φόργουορντ που ήταν μέλος των «χρυσών» Εθνικών ομάδων U18 και U20 τη διετία 2008-2010 αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον Προμηθέα Πατρών, ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η ομάδα της Πάτρας θα του προτείνει μείωση και σε περίπτωση που δεν την αποδεχτεί θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ο διεθνής και με την Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα και είναι πιθανόν να γίνει κρούση ως μια back up λύση στις θέσεις των φόργουορντ.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και οποιαδήποτε συζήτηση θα είναι πρώιμη ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη, το όνομα του οποίου έχει υπογραμμισθεί από το «τριφύλλι». Πάντα στην περίπτωση που ακολουθηθεί «σφικτή» οικονομική πολιτική στην «επόμενη ημέρα» της ομάδας.

Όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για άρνηση του Παπαπέτρου σε πρόταση μείωσης αποδοχών και πιθανή μετακόμισή του σε άλλη ομάδα της EuroLeague, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ και στους «πράσινους» βλέπουν στο πρόσωπό του το επόμενο «σημείο αναφοράς» της ομάδας σε περίπτωση που αποχωρήσει -τελικά- ο Νικ Καλάθης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Super League 1: Η τοποθέτηση Αλαφούζου και το ποσοστό από το στοίχημα

Premier League: Αρνητικοί οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις

Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης