Αισιοδοξία στη Μπαρτσελόνα: Στο 40-45% η ετοιμότητα των παικτών

Αισιοδοξία στη Μπαρτσελόνα: Στο 40-45% η ετοιμότητα των παικτών

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στις πρώτες μετρήσεις σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τις προβλέψεις (30-35%) και εντός στόχων σε κιλά, ποσοστό λίπους

barcelona
Με αισιοδοξία ξεκίνησαν την Παρασκευή οι ατομικές προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, καθώς αυτό που προέκυψε, αφήνει μία νότα θετικής αντιμετώπισης αυτής της μίνι προετοιμασίας ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, έπειτα από τις λεπτομερείς μετρήσεις, έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο βαθμός ετοιμότητας συνολικά στο ρόστερ βρίσκεται στο 40-45% και αυτό είναι κάτι αρκετά θετικό.

Ουσιαστικά εκείνο που φοβόντουσαν οι Μπλαουγκράνα ήταν ότι έπειτα από δύο μήνες αποχής εξαιτίας του κορωνοϊού, η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών θα βρισκόταν στο 30-35%. Οπότε, το +10% τους έδειξε ότι οι παίκτες δούλεψαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ότι στον ένα μήνα που έχει μπροστά της η ομάδα, θα μπορέσει να ανέβει σε αρκετά καλό σχετικά επίπεδο για να παίξει μπάλα. Επίσης, οι παίκτες έμειναν στους στόχους τους όσον αφορά τα κιλά (0,5 – 1,3 με όριο τα 2 κιλά) και το ποσοστό λίπους (0,3 – 0,7 με όριο το 1).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεάλ: Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» στην απόκτηση του Πογκμπά

NBA: Παίζει το σενάριο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σε 2 πόλεις

Γκιγιέρμε: «Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης