Μπαρτσελόνα: Ο Πιάνιτς είπε το «ναι», απομένει η συμφωνία με την Γιουβέντους
Ο Μιραλέμ Πιάνιτςσυμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, η οποία πρέπει να τα βρει με την Γιουβέντους για τα ανταλλάγματα
Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στηνΜπαρτσελόνα βρίσκεται ο Μιραλέμ Πιάνιτς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους είπε το «ναι» για την μετακίνησή του στους Μπλαουγκράνα.
Αυτή η εξέλιξη, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα παίξει σίγουρα στους Καταλανούς, αφού αυτοί πρέπει πρώτα να τα βρουν με την Γηραιά Κυρία για τα ανταλλάγματα.
Η Γιούβε θέλει τον Αρτούρ Μέλο, αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να φύγει από το «Καμπ Νόου», με την Μπάρτσα να προσφέρει ως εναλλακτικές τον Αρτούρο Βιδάλ και τον Ιβάν Ράκιτιτς.
Η Γιουβέντουςκοστολογεί τον Πιάνιτς στα 60 εκατομμύρια ευρώ, όσα θεωρεί και η Μπαρτσελόνα ότι αξίζει ο Αρτούρ οπότε, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεχθεί να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, δεν αποκλείεται να γίνει καθαρή ανταλλαγή, χωρίς χρήματα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.