Μαρτίνς: «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά, χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Μαρτίνς: «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά, χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως συμφώνησε σχεδόν αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση

PERDO_7
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο MEGA για το καινούριο του συμβόλαιο αλλά και τα όνειρά του. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε πως «συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά με τον κ. Μαρινάκη. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου», όπως και το ότι «είμαι χαρούμενος που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού».

Ειδικότερα τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με την διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε πόση ώρα χρειάστηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να φτάσουν σε συμφωνία, λέγοντας πως συμφώνησαν τα πάντα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, ενώ σε ερώτηση για τους στόχους του ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Ολοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας.

Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ενας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές.

Θέλουμε να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσημο: Ο Μαρτίνς για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

Στο «στόχαστρο» της Νιουκάστλ ο Βλαχοδήμος

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε 38 κρούσματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης