Βαρέλα: Υπήρχαν κάποια προβλήματα, γι’ αυτό έφυγε ο Λουτσέσκου - Αν δεν ήταν αυτός, ίσως αποχωρούσα

Βαρέλα: Υπήρχαν κάποια προβλήματα, γι’ αυτό έφυγε ο Λουτσέσκου - Αν δεν ήταν αυτός, ίσως αποχωρούσα

Σε προβλήματα που δεν θέλησε να κατονομάσει (και όχι για τα χρήματα) απέδωσε την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα

varela
Για τη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την προσωπική του πορεία στην ομάδα, μίλησε στη Ρουμανία ο Φερνάντο Βαρέλα.

Σε συνέντευξή του ο στόπερ του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι ο πρώην τεχνικός της ομάδας αποχώρησε επειδή υπήρχαν κάποια προβλήματα, που δεν θέλησε να κατονομάσει.

Όσο για τον ίδιο, παραδέχθηκε ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του εξαιτίας του Λουτσέσκου και σημείωσε ότι αν δεν ήταν εκείνος, ίσως αποχωρούσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρέλα:

Για για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει στη πρώην ομάδα του: «Στη Ρουμανία, το ντέρμπι Στεάουα-Ντιναμό ολοκληρώνεται. Εδώ δε γίνεται πάντα αυτό. Υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα και το παιχνίδι τελειώνει μόνο αν ήταν κακό και για τις δύο ομάδες ή κερδίζει κάποια από αυτές με 3-0 ή 4-0. Στη Ρουμανία δεν υπάρχουν προβλήματα με οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, στην Ελλάδα είναι πιο περίπλοκο. Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα του Βορρά με το Νότο».

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη μου σεζόν. Η ομάδα πλήρωσε για να με αποκτήσει και δεν ήταν μία καλή σεζόν για μένα. Αν δεν ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ήρθε, ίσως να έφευγα. Ήξερε όμως τι είδους παίκτης είμαι, από τη Ρουμανία, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και επέστρεψα στα γνωστά μου επίπεδα».

Για τη σχέση του με τον Λουτσέσκου: «Έκανα τα πάντα για εκείνον προκειμένου να μείνει, ανανέωσα το συμβόλαιό μου και ένα μήνα αργότερα αποχώρησε. Ξέρω γιατί έφυγε και ξέρω ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι για καλό για εκείνον. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω γι' αυτά και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ».

Για στο πρωτάθλημα του 2018 και το περιβόητο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ήταν μία δύσκολη στιγμή. Ήμασταν πολύ κοντά στον πρώτο μας τίτλο και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, μετά από πέντε λεπτά. Ήταν δύσκολο γι’ αυτόν (σ.σ. τον Σαββίδη), είχε μια σκληρή αντίδραση, αλλά πιστεύω ότι όλοι, τη σεβάστηκαν μετά. Ήταν σκληρό να βλέπεις ότι ήμασταν εκεί, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και ο διαιτητής να μας κλέβει. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα στην Ελλάδα άλλαξαν, μετά από αυτό το επεισόδιο».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο:«Ξεκινάει πιθανότατα στις 15 Μαΐου η Bundesliga»

UEFA Nations League: Αυτές είναι οι πιθανές έδρες της Εθνικής

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Θα κάνω τα πάντα για να ξεκινήσει η Serie A»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης