Κορωνοϊός - Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να παίξει στο Κατάρ

Κορωνοϊός - Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να παίξει στο Κατάρ

Η οριστική απαγόρευση αγώνων μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Γαλλία ωθεί την Παρί Σεν Ζερμέν να παίξει σε άλλη χώρα το/τα ματς της για το Champions League, με τη «Mirror» να αναφέρει το Κατάρ ως την επιλογή της

parizianoi
Την ώρα που ο «κρότος» από την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να τελειώσει οριστικά τη σεζόν κρατά ακόμα, η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει τα πλάνα της για την ευρωπαϊκή της συνέχεια.

Σύμφωνα με την UEFA, το τρέχον Champions League πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και για το λόγο αυτό έχει δοθεί οδηγία σε όλες τις Ομοσπονδίες να φτάσουν στο φινάλε τα πρωταθλήματα μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ωστόσο, το «εμπάργκο» στους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Γαλλία θα κρατήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο κι έτσι οι πρωταθλητές της Ligue 1 σχεδιάζουν ήδη να δώσουν το ή τα παιχνίδια τους στη διοργάνωση σε ξένη χώρα, όπως δήλωσε και ο Νασέρ Αλ-Κελάιφι.

Σύμφωνα με την «Mirror», ο πιο πιθανός προορισμός του κλαμπ είναι το Κατάρ, λόγω και της σχέσης των ιδιοκτητών με τη χώρα και την εύκολη πρόσβαση που θα έχει στο να κλείσει γήπεδο.

Σημειώνεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στη φάση των «16», έχοντας παίξει τη ρεβάνς στο κεκλεισμένων των θυρών «Παρκ Ντε Πρενς» και αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά μέσα από την προβλεπόμενη κλήρωση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Γαλλία: Τέλος η φετινή σεζόν στη Ligue1 και Ligue2 !

Θρήνος στην οικογένεια του Τέλφερ: «Έχασε» αδελφό και μητέρα από κορωνοϊό

Süddeutsche Zeitung: Μη ρεαλιστική η επανέναρξη της Bundesliga στις 9 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης