Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον 15χρονο Ομάρι Φόρσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον 15χρονο Ομάρι Φόρσον

Ο πιτσιρικάς θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλοντας να προλάβει τις ορέξεις της Άρσεναλ του δίνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Omari
Στα 14 του χρόνια είχε ήδη προκαλέσει μεγάλο ντόρο στο Νησί, φεύγοντας από το Λονδίνο και την Τότεναμ για τον Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ.

Ο Ομάρι Φόρσον λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου και οι φήμες που ήθελαν την Άρσεναλ να κινείται για να τον ξαναφέρει στον Λονδίνο οδήγησαν τη Γιουνάιτεντ στην απόφαση να του προσφέρει άμεσα συμβόλαιο.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες της Γουέστ Χαμ πριν μετακινηθεί στους Σπερς, έβγαλε μάτια φέτος αγωνιζόμενος με την Κ16 της Γιουνάιτεντ και είναι βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων της Γαλλίας.

Οι «κόκκινοι» στα μισά της σεζόν αποφάσισαν να τον ανεβάσουν στην Κ18, όπου κι εκεί τα πήγε περίφημα και με τις ευλογίες του τεχνικού Νιλ Ράιαν θα του προσφέρουν το πρώτο του συμβόλαιο και λογικά την επόμενη σεζόν θα πάρει και το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη ομάδα από τον Σόλσκιερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης