Από υποψήφιος NBAer, κατηγορούμενος για φόνο!

Από υποψήφιος NBAer, κατηγορούμενος για φόνο!

Την περασμένη εβδομάδα ο Τεσόν Χαϊτάουερ δήλωσε συμμετοχή στο ντράφτ του NBA, αλλά το βράδυ του Σαββάτου συνελλήφθη μαζί με άλλα πέντε άτομα κατηγορούμενος για φόνο!

Heightower
Στα 21 του χρόνια ο Τεσόν Χαϊτάουερ φαινόταν να έχει μπροστά μια όμορφη ζωή... Έχοντας μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι από το κολέγιο της Τζόρτζια σ' αυτό της Τουλέιν, μεταμορφώθηκε από ρολίστα σε σκόρερ ολκής ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με εξαιρετικούς μέσους όρους (16 πόντους,. 4.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ).

Ο ύψους 1.96 γκαρντ στις 18 Απριλίου αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο draft, ωστόσο ο κόσμος του φαίνεται ότι γκρεμίστηκε για τα καλά, καθώς το βράδυ του Σαββάτου συνελλήψθη μαζί με άλλα πέντε άτομα κατηγορούμενοι για δολοφονία η οποία έγινε στις 8 Απριλίου!

Το μοιραίο βράδυ η αστυνομία κλήθηκε σε συγκρότημα κατοικιών όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί κι εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο Ντεβάντε Άντονι Λονγκ.

Ο τελευταίος μετά από δύο ημέρες κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με τις έρευνες της αστυνομίας να οδηγούν στη σύλληψη των δραστών, όπου ξεχωρίζει το όνομα του Χαϊτάουερ. Μάλιστα ανάμεσα στους άλλους κατηγορούμενους είναι κι ο αδερφός του Τζέφρι (!), χωρίς μέχρι στιγμής η αστυνομία να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στη δολοφονία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης