Σεμινάρια από κορυφαίους σεφ αποκλειστικά για επαγγελματίες από τη Miele και τη Soul Kitchen

Σεμινάρια από κορυφαίους σεφ αποκλειστικά για επαγγελματίες  από τη Miele και τη Soul Kitchen
Η Miele (www.miele.gr
), η κορυφαία εταιρεία οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στον κόσμο, ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Soul Kitchen (www.soulkitchenstore.com
), εταιρεία παροχής επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας εγκαινιάζουμε ένα κύκλο σεμιναρίων από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας. 

Fine Dining, comfort food, brunch, menus of the world: κάθε κουζίνα και μια διαφορετική φιλοσοφία που απαιτεί εξειδίκευση, εμπειρία και βαθιά γνώση για όλα εκείνα που θα εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα. 

Κάθε σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική ενότητα και θα καλύπτει όλη τη θεματολογία από την επιλογή της πρώτης ύλης, τη σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο ή μαγείρεμα με απόλυτο σεβασμό στα υλικά και με τη χρήση των καλύτερων συσκευών, καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για το σωστό food styling που θα τελειοποιήσει κάθε γευστική δημιουργία και θα αναβαθμίσει την υπηρεσία που παρέχουμε στον πελάτη. 



Σε κάθε σεμινάριο, οι καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργούν live ολοκληρωμένα μενού στον υπέροχο χώρο του Miele Experience Center, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δοκιμάσουν, να ρωτήσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα προσδώσει κύρος και θα αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε χώρο εστίασης. 

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με το 2106794444 ή μέσω e-mail στο info@miele.gr. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματικό κοινό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

•         23 Οκτωβρίου Έκτορας Μποτρίνι  «Η κουζίνα των αισθήσεων, αναδρομή στις ρίζες μας και ματιές στο μέλλον»

•         6 Νοεμβρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος «Νεοελληνική Κουζίνα – Έλληνες παραγωγοί»



ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patatakia

Κάθε φορά που αγοράζουμε πατατάκια, η ίδια απογοήτευση: Η μισή σακούλα, αέρας κοπανιστός! Απ΄ ό,τι φαίνεται, όμως, οι εταιρείες τροφίμων δεν μάς εξαπατούν με τις μισογεμάτες συσκευασίες τους, αλλά αντίθετα φροντίζουν να φτάσουμε σπίτι έχοντας στα χέρια μας το καλύτερο δυνατό προϊόν.

vegatables

Ένα νέο λαχανικό έκανε την εμφάνισή του στις σελίδες των food bloggers. Και το όνομα αυτού: Κολιλίνι (Caulilini). Το χαριτωμένο και εύηχο αυτό όνομα προέρχεται από το «πάντρεμα» των λέξεων κουνουπίδι και μπρόκολο/μπροκολίνι (cauliflower + broccolini), αν και στην πραγματικότητα το λαχανικό αυτό αποτελεί ένα είδος κουνουπιδιού.

kennesi

Η Τζάκι Κένεντι δεν ήταν μόνο εξαιρετική σύζυγος, μητέρα, συγγραφέας, συντηρήτρια έργων τέχνης και το κυριότερο η επιτομή του chic χάρη στις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε τη δημοσιότητα ύστερα από τη βάρβαρη και απρόσμενη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

megan_ceasar

Μπορεί το 2018 η Μέγκαν Μαρκλ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media λόγω του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι και να τη βλέπουμε στους δέκτες μας να χαιρετά όλο χάρη πλάι στη Βασίλισσα, ωστόσο πριν μερικά χρόνια ήταν απλά μια ηθοποιός -μεταξύ μας Γ κατηγορίας- σε τηλεοπτική σειρά. 

food_summer

Μπορεί τα περισσότερα τρόφιμα να τα βρίσκουμε πλέον όλο τον χρόνο, ωστόσο είναι γεγονός πως όταν βρίσκονται στην εποχή τους είναι νοστιμότερα. Ξεχωρίσαμε λοιπόν 10 συνταγές με καλοκαιρινά υλικά που μπορείς να απολαύσεις πραγματικά μόνο αυτή την εποχή!