Πιλάφι με κρασάτη συκωταριά, λαχανικά σταφίδες και αμύγδαλα

Πιλάφι με κρασάτη συκωταριά, λαχανικά σταφίδες και αμύγδαλα

Το ρύζι, οι σταφίδες, τα αμύγδαλα και το συκώτι είναι ένας συνδυασμός αγαπημένος.

Για ακόμη περισσότερη γεύση, εδώ το ρύζι εμπλουτίζεται με λαχανικά και η συκωταριά γίνεται κρασάτη και πολύ αρωματική.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το έπος του μουσακά! Τα tips της Ελένης Ψυχούλη για τέλεια μαγειρέματα

Με καλές δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικό, μαζί με το τζατζίκι, τη χωριάτικη και το σουβλάκι, φωτογραφίζει στα μάτια των λαών τη γευστική ελληνικότητα. Πόσο ελληνικός, όμως, είναι ο εθνικός μας μουσακάς και πόσες διαφορετικές συνταγές κρύβονται κάτω από την μπεσαμέλ του;

food_metabolism

Όσο μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται. Κι όμως μπορούμε να τον επιταχύνουμε με τον πιο απλό τρόπο και να χάσουμε εκείνα τα τελευταία 2-3 κιλάκια που μάς ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε μια από τις παρακάτω τροφές στα γεύματά μας.

Εσπρέσο, φραπέ και 14 ακόμη καφέδες του κόσμου

Οι περισσότεροι Έλληνες ξεκινούν τη μέρα τους με μια κούπα καφέ. Βέβαια δεν είμαστε μόνο εμείς εθισμένοι σε αυτό το ρόφημα, ούτε είμαστε οι μοναδικοί καινοτόμοι στο χώρο με την επινόηση του φραπέ. Γιατί πού να δοκιμάσεις καφέ με… τυρί!

pswmi-575x383

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;