Δημοσκόπηση MRB: Στο 80% η εμπιστοσύνη για την κυβέρνηση

Πρώτος στην αξιολόγηση των υπουργών ο Βασίλης Κικίλιας με 71,7%, ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7% και στην τρίτη θέση  ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5% -  Υψηλά ποσοστά αποδοχής και για τα δύο κεντρικά πρόσωπα της κρίσης - Στο 77% για τον Σωτήρη Τσιόδρα και στο 69% για τον Νίκο Χαρδαλιά - Το 47% των πολιτών θεωρεί ότι θα επιδεινωθεί η οικονομική του κατάσταση στο άμεσο μέλλον λόγω της πανδημίας

elegxoi_main
Το 80% προσεγγίζουν οι θετικές γνώμες των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα του κορωνοϊού σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Συγκεκριμένα το ποσοστό αποδοχής φτάνει το 79,9% με αξιοσημείωτο ότι ανάμεσα στους πολίτες που εκφράζουν θετικές γνώμες για την κυβέρνηση βρίσκεται και το το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολύ υψηλά στην αποδοχή των πολιτών βρίσκονται και οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της κρίσης. Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αξιολογείται θετικά από το 77% ενώ η αποδοχή του κ. Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται στο 69%.

Από τους υπουργούς της κυβέρνησης πρώτο στα θετικά σχόλια είναι ο Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 71,7% , ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%, η Νίκης Κεραμέως με 62,4 και Βρούτσης. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Βρούτσης με 58,1%.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας είναι ότι το 45,2% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά και την στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ το 47% θεωρεί ότι η προσωπική του οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας στο μέλλον.

Δείτε τη δημοσκόπηση
Κλείσιμο
MRB1
MRB2_2
MRB3
MRB4
MRB5

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εξονυχιστικοί οι έλεγχοι στα διόδια - 159 οδηγοί «έσπασαν» την καραντίνα του Πάσχα

Κορωνοϊός: Νέα μελέτη «ακυρώνει» τα οφέλη της υδροξυχλωροκίνης στη θεραπεία της νόσου

Κορωνοϊός: Eίναι δύο φορές πιο μεταδοτικός απ' ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης