Απίστευτης χυδαιότητας ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα: «Όταν γυρίσω θα τους γ....»!

Απίστευτης χυδαιότητας ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα: «Όταν γυρίσω θα τους γ....»!

Ο πρώην συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην κρατική ΕΡΤ «κουράστηκε να αντιπαλεύει την ηλιθιότητα» από την αντιπολίτευση και εξαπολύει πρωτοφανείς ύβρεις - Δείτε την ανάρτησή του

kapsohas
Μια πρωτοφανή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία ξεχειλίζει από ρεβανσιστικές διαθέσεις και δηλητηριώδη διχαστικό λόγο, έκανε σήμερα ο επί ΣΥΡΙΖΑ παρουσιαστής της ΕΡΤ Σωτήρης Καψώχας.

Ο δημοσιογράφος, που εργάζεται πλέον στο γραφείο τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εναντιώνεται ακόμα και στην ενίσχυση του ΕΣΥ με επιπλέον προσωπικό ισχυριζόμενος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξυπηρετεί τους ημετέρους και τους ιδιώτες, αναφέρει ότι με την πανδημία του κορωνοϊού η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη και επειδή όπως λέει έχει... κουραστεί να αντιπαλεύει την ηλιθότητα καταλήγει τον επαναστατικό του οίστρο με τη φράση: «όταν γυρίσω θα τους γ....»!

Οι «απειλητικές» διαθέσεις του πρώην συμπαρουσιαστή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν ποικίλα σχόλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να διατυπώνουν μεταξύ άλλων και το ερώτημα προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν υιοθετεί αυτές τις πρωτοφανείς συμπεριφορές και απόψεις.

Διαβάστε την πρωτοφανή άναρτηση του

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γαμησω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης