Υπουργείο Εξωτερικών: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Στόλτενμπεργκ

Υπουργείο Εξωτερικών: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Στόλτενμπεργκ

Συζήτησαν για την προετοιμασία της Υπουργικής Συνόδου ΥΠΕΞ χωρών του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου μέσω τηλεδιάσκεψης

αρχειο_ληψης__1_
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.


Οι κ.κ. Δένδιας και Στόλτενμπεργκ συζήτησαν για την προετοιμασία της Υπουργικής Συνόδου ΥΠΕΞ χωρών του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μεταναστευτικό ζήτημα αποτέλεσε τον λόγο της τηλεδιάσκεψης τεσσάρων ηγετών, πριν από μια εβδομάδα, και μετά  την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στις Βρυξέλλες.

«Στην τετραμερή συνομιλία μεταξύ των ηγετών Τουρκίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Γερμανίας, οι πλευρές συζήτησαν κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, για ανθρωπιστική βοήθεια στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, το μεταναστευτικό ζήτημα, την κατάσταση στη Λιβύη και τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ», ανέφερε ανακοίνωσε της τουρκικής προεδρίας. 

Κλείσιμο
Η Γερμανίδα καγκελάριος επικαλέστηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντας ότι τους έχει ενημερώσει για τα τεκταίνομενα στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ιταλία: Ο «χάρτης» των νεκρών - Ηλικίες και από τι έπασχαν

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: 21 από τους 263 επιβάτες από την Ισπανία ήταν θετικοί στον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης