Κεγκέρογλου (ΘΕΜΑ 104,6): «Ο κορωνοϊός σκεπάζει τα πορίσματα από την προανακριτική για τη Novartis»

Κεγκέρογλου (ΘΕΜΑ 104,6): «Ο κορωνοϊός σκεπάζει τα πορίσματα από την προανακριτική για τη Novartis»

«Αν δημοσιοποιούνταν τα πορίσματα, θα προκαλούσαν σεισμό» ανέφερε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ

kegkeroglou
Για το χρόνο δημοσιοποίησης των πορισμάτων της προανακριτικής της Novartis μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου «ο ορίζοντας είναι πολύ καθαρός απλά δεν έχει ολοκληρωθεί για να μπορούν να δημοσιοποιηθούν τα πορίσματα και ό,τι βγαίνει σκεπάζεται από τον κορωνοϊό, δηλαδή ούτε παραγγελία να είχαν οι προπαγανδιστές κάποιων πλευρών τον ιό. Σκέπασε τα πάντα, τώρα θα προκαλούσε σεισμό».

Στη συνέχεια ο κ. Κεγκέρογλου, που είναι και ο ίδιος μέλος της προανακριτικής επιτροπής για Παπαγγελόπουλο, ανέφερε πως κάποιοι προσπαθούν να στρέψουν τη συζήτηση αλλού λέγοντας «"μα εσείς του Τσοχατζόπουλου" και λέω "με συγχωρείτε κύριε, ο Τσοχατζόπουλος ως πνεύμα και ως σώμα διά των συνεργατών του ζει στο ΣΥΡΙΖΑ", εγώ το λέω δημοσίως αυτό και εντάξει είναι πολιτική τους επιλογή των ανθρώπων του Άκη και των συνεργατών του, αλλά όχι να απολογούμαι εγώ για τον Άκη, να απολογηθούν εκείνοι. Γιατί να απολογηθώ εγώ και να μην απολογηθεί ο άνθρωπος που είναι από παιδάκι μαζί του, ο φίλος μου ο Θάνος ο Μωραΐτης, γιατί να απολογηθώ εγώ και να μην απολογηθεί η φίλη μου η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που δεν υπήρξε συνέδριο να μην την έχει στην πρώτη γραμμή και να μην την προωθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος από μικρούλα. Ξέρετε πόσες Μαριλίζες υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είχαν έναν Άκη από πίσω;».

Πρόσθεσε τέλος ο κ. Κεγκέρογλου ότι «επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τους τα λέμε και με ονοματεπώνυμα, γιατί μας ζήτησαν να τους πούμε ονοματεπώνυμα, δεν αφορούσε την επιτροπή για να τα πω εκεί μέσα, τα λέω δημοσίως».

Διαβάστε επίσης: 

Προανακριτική Novartis: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε για τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου» λέει ο Τζανακόπουλος

Novartis, Τουλουπάκη: Ποινικό αδίκημα η διαρροή στοιχείων από τα έγγραφα του FBI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης