Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

9JGCjZmg

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του κ. Αγγελική Γιαννακίδου

Ως ένα ζωντανό κύτταρο του Έβρου που παράγει πολιτισμό, ερμηνεύοντας το παρελθόν και προβάλλοντας ταυτόχρονα μια προοπτική δημιουργικής αξιοποίησης της παράδοσης, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης κατά την επίσκεψή του στους χώρους του.

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του κ. Αγγελική Γιαννακίδου.


Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πλούσιο περιεχόμενο δράσεων που πραγματοποιούνται μεταξύ των οποίων εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα σε χιλιάδες μαθητές που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο.


Στην ξενάγηση παραβρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστος Μέτιος και τοπικοί φορείς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης