Γεννηματά: Είναι ώρα για τολμηρές αποφάσεις, να αλλάξει η Ευρώπη πορεία

gennimata2

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εκφράζει την ανησυχία για το μέλλον της Ευρώπης, μετά το αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής - «Δεν είναι η ώρα για παραλυτικούς συμβιβασμούς»

Προβληματισμό και ανησυχία για το χθεσινό αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής εκφράζει η Φώφη Γεννηματά, που διαμηνύει ότι «είναι ώρα για τολμηρές αποφάσεις, να αλλάξει η Ευρώπη πορεία».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει μάλιστα ότι οι σοσιαλιστές «πρέπει να εντείνουμε την προσπάθεια για μεγαλύτερο Προϋπολογισμό, με πόρους που θα στηρίζουν την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, τον αγροτικό κόσμο και βέβαια την πράσινη συμφωνία».

Το χθεσινό αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής προβληματίζει, εντείνει την ανησυχία για το μέλλον όλων μας. Η Ευρώπη είναι το...

Δημοσιεύτηκε από Φώφη Γεννηματά στις Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020


Αναλυτικά, η κυρία Γεννηματά αναφέρει:

«Το χθεσινό αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής προβληματίζει, εντείνει την ανησυχία για το μέλλον όλων μας. Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας.

Οι σοσιαλιστές πρέπει να εντείνουμε την προσπάθεια για μεγαλύτερο Προϋπολογισμό, με πόρους που θα στηρίζουν την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, τον αγροτικό κόσμο και βέβαια την πράσινη συμφωνία.

Δεν είναι ώρα για παραλυτικούς συμβιβασμούς. Είναι ώρα για τολμηρές αποφάσεις, να αλλάξει η Ευρώπη πορεία».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Χχ

Άσε ρε πασοκα τις ιστορίες και κανε αυτό που ξέρεις καλά, άπλωσε την χούφτα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης