Γιώργος Παπανδρέου: Από το ατύχημα με το ποδήλατο και το κανό... στην πτώση από την καρέκλα

papandreous

«Είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες», σχολίασε ο Γιώργος Παπανδρέου

Επιρρεπής φαίνεται ότι είναι στα ατυχήματα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ένα νέο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη Βουλή. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής έπεσε κάτω από την καρέκλα του.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα μικρό ατύχημα.

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε κάτω.

Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

Ο Γιάννης Λοβέρδος περιγράφει το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου

Μπροστά στο ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή.

«Είμαστε στην ίδια επιτροπή με τον Γιώργο Παπανδρέου, των Μορφωτικών Υποθέσεων. Είχαμε μία πρωινή και μία βραδινή συνεδρίαση. Στην πρωινή, στα πίσω έδρανα που δεν είναι βολικά, εγώ δεν χωράω στα έδρανα αυτά και θα μπορούσα να ήμουν εγώ που το είχα σπάσει, είχε πρόβλημα ένα έδρανο. Από το πρωί, είχε γλιστρήσει κι άλλος βουλευτής και είχε ζητήσει ο πρόεδρος της επιτροπής και από την τεχνική υπηρεσία να διορθωθεί. Έτσι, όσοι ήμασταν από την πρωινή συνεδρίαση το ξέραμε. Στη βραδινή συνεδρίαση ο κ. Παπανδρέου ήρθε αργοπορημένος. Ήταν λίγοι βουλευτές εκείνη την ώρα στην Αίθουσα, πήγε να καθίσει ο κ. Παπανδρέου και κάθισε στο χαλασμένο. Και ακούστηκε ξαφνικά ένα "μπραφ", "μπαμ"... Έπεσε κάτω αφού ήταν σπασμένο. Υπήρξε μια θυμηδία, στην αρχή υπήρξε ανησυχία αν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, δεν έπαθε γιατί αμέσως σηκώθηκε. Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε "δεν είναι και κανένας χοντρός να το σπάσει". Λέω εγώ, όπως βλέπετε δεν είχα πάει. Και ο κ. Παπανδρέου είπε "μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές"».

Δυο χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2018, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ακόμα ένα ατύχημα.
5b8e45133fc4e

Γνωστός για την αγάπη του στα σπορ και ιδιαίτερα στα κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε και εκείνο το καλοκαίρι να το εξασκήσει στη Σκιάθο όπου βρισκόταν. 

Όπως είχε γράψει το Πρώτο Θέμα, ωστόσο, είχε ένα ατύχημα. Ενώ έκανε κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και τελικά βρέθηκε στο νερό.

Μετά από ώρα, κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του.

Λίγα χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2008, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ποδήλατο, είχε πέσει όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.

ΣΧΟΛΙΑ (41)

Ρίτα

Αν κάποιος είναι απλός ηλίθιος, έχει καλώς. Αν όμως έχει πτυχίο, τότε είναι ηλίθιος με δίπλωμα.

Bασιλειος Λουμπαρδεας

Ευτυχως Θεουλη μου που εβαλες το χερακι σου και δεν εσκασε το ΒΛΗΜΑ ...................................

ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ !

Άγγελος

Κώστας Καραμανλής Ποδόσφαιρο. Αρχικά, η πρώτη δημόσια απόπειρα τον Οκτώβριο του 1997, του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατέληξε σε εντυπωσιακή τούμπα. Το Μάρτιο του 1998 ήρθαν τα χειρότερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πάτησε την μπάλα στην πρώτη του επαφή μαζί της και έμεινε στο γύψο για τρεις εβδομάδες.

χαρος

Από το ατύχημα με το ποδήλατο και το κανό... Το ατύχημα δυστυχώς για την Ελλάδα είναι ότι γεννήθηκε.

Μεγάλη πλάκα

Είχε φυτέψει δέντρο μαζί με τη γλάστρα.

απορία

δεν υπάρχουν βραβεία ηλιθιότητας? ρωτώ γιατί κάποιοι είχαν κατατάξει τον ΓΑΠ στους 100 μεγαλύτερους στοχαστές του σύγχρονου κόσμου.

freeman

Βρε γεννημένε/νη τρολορουφιάνε //απορία// . . . ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ σταθερό ψευδώνυμο δειλιάζεις να γράψεις . . . ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το πως τον αξιολόγησαν . . . Γιατί , όταν ο Μουγκός Εγκληματίας με τον Πάκη σας , λιποτακτούσαν μέσω εκλογών . . .και ΟΛΟΙ ΧΩΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ , αυτός ανέλαβε να κυβερνήσει , στην χειρότερη μεταπολεμική κρίση της , μια χώρα με 10 εκ. πολιτικά ΖΩΑ όπως ΕΣΥ και το περιβάλουν ΣΟΥ . Σου λύθηκε η απορία ?

Άγγελος

Η International Leadership Association, στην απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, τονίζει: «Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση, καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες. Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης. Για το έργο του το 2010, "προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε το χειρότερο έτος για την Ελλάδα", το περιοδικό Foreign Policy τον ενέταξε μεταξύ των Top 100 Global Thinker. Οι εμπειρίες του στις πρώτες γραμμές της κρίσης στην ευρωζώνη, είναι σημαντικές για την κατανόηση της Ευρώπης σήμερα και για τον συνεχιζόμενο αγώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την οικοδόμηση πιο ανθρώπινων οικονομιών. Σήμερα, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μια παγκόσμια οργάνωση προοδευτικών πολιτικών κομμάτων, ο Παπανδρέου συνεχίζει να εργάζεται για τη συνέργεια των δημοκρατικών θεσμών, ώστε να αντιμετωπισθούν οι παγκόσμιες οικονομικές και θεωρητικές προκλήσεις που εμποδίζουν έναν δικαιότερο κόσμο».

φιφης

Προς κ. Αγγελο Βλέπω ότι τα θέματα που αφορούν τον αυνανισμό και τα πέριξ αυτού τα κατέχεται άριστα , θα ομιλείται υποθέτω ως ειδήμων .

ουπς

για κοίτα πως γίνεται διαφήμιση ....αναμένεται να του δοθεί νεο πόστο ως ανταλλαγή για τις προσφερομενες υπηρεσίες φαίνεται. τσιμπάτε εσείς,κοροϊδεύετε...αλλά εδώ γίνεται σκαουντινγκ για το αν θα μας τον μοστράρουν πουθενά ξανά

Θα τον πήρε ο ύπνος

Μάλλον σκεφτόταν και δεν άντεξε...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης