Κούλογλου: Δεν εννοούσε πραξικόπημα ο Τσίπρας, αλλά ενδυνάμωση των Θεσμών

Κούλογλου: Δεν εννοούσε πραξικόπημα ο Τσίπρας, αλλά ενδυνάμωση των Θεσμών

Τραγικό πρόσωπο χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιωάννη Αγγελή, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προανακριτική για την σκευωρία της Novartis

kouloglou_arthro
«Είναι προφανές ότι δεν εννοούσε κανένα πραξικόπημα ο κ. Τσίπρας, άλλωστε φάνηκε από τη θητεία ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ότι υπήρξε απόλυτος σεβασμός στο νόμο και τους Θεσμούς», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στον Status 107.7, αναφορικά με τη δήλωση Τσίπρα, ότι όταν το κόμμα εκλεγεί ξανά στην εξουσία, θα πρέπει «να αναλάβει την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας».

«Ο κ. Τσίπρας εννοούσε την ενδυνάμωση των Θεσμών, ώστε να μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί, όπως η υπόλοιπη Ευρώπη, με ανεξάρτητες αρχές κτλ» διευκρίνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κούλογλου-Statusfm


Ερωτηθείς τέλος για τις εξελίξεις στην προανακριτική για την σκευωρία της Novartis ο κ. Κούλογλου χαρακτήρισε τον Ιωάννη Αγγελή «τραγικό πρόσωπο», γιατί όπως είπε «δεν ξέρω αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, του δώσανε οι Αμερικανοί στικάκι με όνομα Έλληνα πολιτικού, που είχανε βρει στο σκάνδαλο της Novartis με λογαριασμούς στις ΗΠΑ και δεν το πήρε».

Συνέντευξη Στ. Κούλογλου | Status FM_107.7 | 17/02/2020
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης