Ο Μητσοτάκης απαντά με προ ημερησίας συζήτηση στις ερωτήσεις Τσίπρα και Κουτσούμπα

Ο Μητσοτάκης απαντά με προ ημερησίας συζήτηση στις ερωτήσεις Τσίπρα και Κουτσούμπα

Θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής να διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας, προκειμένου να συζητηθούν και οι δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί προς τον πρωθυπουργό

5019870
Αίτημα για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα εργασιακά την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου αναμένεται να καταθέσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τις επίκαιρες ερωτήσεις που έχουν καταθέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο κ. Μητσοτάκης προτίθεται να καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει: 

Με δεδομένο ότι έχουν κατατεθεί δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αντίστοιχα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης