Μουζάλας: «Πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης αυτό που γίνεται στη Μόρια»

Μουζάλας: «Πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης αυτό που γίνεται στη Μόρια»

«Πιστεύω ακράδαντα πια ότι η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει κοινωνικές εκρήξεις, οι οποίες οδηγούν σε κοινωνικούς αυτοματισμούς» ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής

MOUZALAS_matanasteutiko
«Αυτό που συμβαίνει στη Μόρια είναι το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης, όσο και αν ακούγεται βαρύ. Ο περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο ίδιος εν τέλει ο κ. Μητσοτάκης, γιατί ο κ. Στεφανής υπαγόταν στον κ. Μητσοτάκη, έχουνε μία απεριόριστη ευθύνη για όλα αυτά τα οποία γίνονται και τα θέλανε» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Ο κ. Μουτζούρης έχει μία απίστευτη συμβολή. Είμαστε επτά μήνες μετά και δεν συζητάμε ούτε για ένα συγκεκριμένο μέτρο. Ακόμη κι αυτό, το επικίνδυνο και γελοίο σχέδιο για πλωτό φράγμα, σχέδιο είναι» συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας και συνέχισε: «Πιστεύω ακράδαντα πια ότι η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει κοινωνικές εκρήξεις, οι οποίες οδηγούν σε κοινωνικούς αυτοματισμούς, όπως αυτό που συνέβη στη Μόρια και στη Μυτιλήνη, είναι πολιτική αυτό το πράγμα. Είναι κάτι αντίστοιχο, αλλά σε ένα εκρηκτικό πια επίπεδο, αυτού που είχε πει ο Σαμαράς, «ανακαταλάβετε τις πόλεις».

«Οι νησιώτες νιώθουν εγκαταλελειμμένοι και είναι εγκαταλελειμμένοι, αντιδρούν όπως αντιδρούν. Σηκώνει μία κριτική, για ποιο λόγο μπαίνουν εκεί άνθρωποι αμιγώς φασιστικής ιδεολογίας και δυστυχώς οι νησιώτες μέσα στην ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, αποδέχονται αυτό το πράγμα» σημείωσε ο πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.

MOUZALAS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης