Πέτσας για Κουκάκι: Οι Έλληνες δίνουν συγχαρητήρια στα όργανα του νόμου κι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε αφωνία

Πέτσας για Κουκάκι: Οι Έλληνες δίνουν συγχαρητήρια στα όργανα του νόμου κι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε αφωνία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι – Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία», αν και ήταν «λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες»

petsas1
«Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.

«Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία». Ωστόσο, χαρακτήρισε ως «μοναδική παραφωνία» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν «λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα». «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους», πρόσθεσε.

«Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών», κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στη δήλωσή του:


Μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν σήμερα, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα.
Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου.
Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία.

Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα.
Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους.
Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης