Στη Βουλή η δικογραφία για τον Πετσίτη

Στη Βουλή η δικογραφία για τον Πετσίτη

Η δικογραφία περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, Θόδωρου Κιτσάκου, στις οποίες εμπλέκει 3 υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: Δραγασάκη, Φλαμπουράρη και Σταθάκη

5001431
Στη Βουλή διαβιβάστηκε και ανακοινώθηκε από την Ολομέλεια η δικογραφία κατά των πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, Αλέκο Φλαμπουράρη και Γιώργο Σταθάκη που αφορά στην υπόθεση της ΔΕΠΑ.

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου κατά των τριών πρώην υπουργών και για να ξεκινήσει κοινοβουλευτική διαδικασία για τη σύσταση Προανακριτικής επιτροπής θα πρέπει να υπογράφουν 30 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση αυτή κεντρικό ρολό φέρεται να είχε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης.

Τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή γνωστοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Σχετικά με την διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, ο κ. Τασούλας είπε ότι η τελευταία ημέρα που μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία για την εκλογη προέδρου της Δημοκρατίας  είναι η 13η Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Τασούλας εκτίμησε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος που θα εμπνέει και θα συμβολίζει την ενότητα του ελληνικού λαού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης