«Ο Πετσίτης μετέφερε το 2016 αιτήματα Μαξίμου» λέει στενός συνεργάτης του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ

petsit-snew1

Έξι-επτά οι επισκέψεις του Μανώλη Πετσίτη στη ΔΕΠΑ αποκαλύπτει στα ΝΕΑ στενός συνεργάτης του Θεόδωρου Κιτσάκου

Σε νέες αποκαλύψεις για τις ενέργειες και τις επισκέψεις του Μανώλη Πετσίτη στη ΔΕΠΑ προχωρά στενός συνεργάτης του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα λέει στα ΝΕΑ ο στενός συνεργάτης του Θεόδωρου Κιτσάκου ο Μανώλης Πετσίτης μετέφερε αιτήματα του Μαξίμου για διορισμούς ημετέρων και την άνοιξη του 2016.

Η καταγγελία του στενού συνεργάτη του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ έχει ως εξής:

«Από το φθινόπωρο του 2015 - όταν κι έδινε διαρκές "παρών" στο Μαξίμου - επισκεπτόταν ο Μανώλης Πετσίτης τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Θεόδωρο Κιτσάκο.

Όμως επισκεπτόταν και τους προηγούμενους μήνες τον προκάτοχό του, για άγνωστο λόγο και πάντα με επίκληση του Μεγάρου Μαξίμου. Συνολικά τον Κιτσάκο τον συνάντησε 6-7 φορές.

Την πρώτη λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε μια εθιμοτυπική επίσκεψη και του ανέλυσε τις σχέσεις του με το Μαξίμου, χωρίς να ζητήσει οτιδήποτε.

Στη δεύτερη επίσκεψη, έναν μήνα αργότερα, φέρεται να μετέφερε τη δυσφορία συνεργατών του πρωθυπουργού για θέματα χρηματοδοτήσεων ΜΜΕ από τη ΔΕΠΑ για καταχώριση διαφήμισης. Έτσι αποφασίστηκε η δραστική περικοπή χρημάτων που δίνονταν κυρίως σε ορισμένες εφημερίδες σε μια σύσκεψη που ήταν παρών και ο ίδιος ο Πετσίτης.

Ακολούθησε κι άλλη επίσκεψή του την άνοιξη του 2016, όπου μετέφερε πιεστικά αιτήματα από το Μαξίμου για διορισμούς ημετέρων, χωρίς όμως να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο.

Όταν λίγο καιρό αργότερα ο κ. Κιτσάκος συνάντησε κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, του έθεσαν το ίδιο θέμα των διορισμών και γνώριζαν ότι είχε προηγηθεί η επίσκεψη Πετσίτη με το ίδιο ακριβώς αίτημα.

Ο Πετσίτης επισκέφθηκε και το 2017 τον κ. Κιτσάκο και του ζήτησε να αναλάβει με την εταιρεία συμβούλων που είχε την αποδελτίωση δημοσιευμάτων και άλλη εργασία, σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις της ΔΕΠΑ. Όμως το αίτημά του αυτό δεν έγινε δεκτό.

Υπήρχαν και μια-δύο ακόμη περιπτώσεις επισκέψεων του Μανώλη Πετσίτη ως ιδιώτη, όπου δεν έγινε δεκτός από τον κ. Κιτσάκο, γιατί ο τελευταίος είχε άλλα ραντεβού. Γι' αυτό και εμφανίζεται στις καταγραφές εισόδου να εισέρχεται και να εξέρχεται σε 4-5 λεπτά».

ΣΧΟΛΙΑ (15)

φανης

ποιος ειναι ο πετσιτης ρε παιδια μηπως εννοειτε τον αδελφικο φιλο κ δεξια τσεπη του τραγελαφικου παππα γιο του λαμογιου στελιου που στα 85 τον ταιζουμε?

@Τσυριζοθίασο

Πίτσες μετέφερε...... Από τις κουζίνες του Μαξίμου.......

Ελλην

κουράσατε παιδιά, πουλάει κάτι καλές φωτό ένας παπαράτσι από ένα ενοικιαζόμενο τζιπάκι με υπουργούς μέσα, τρέχτε

ΝΙΚΟΣ

μην προσβαλεις την λεξη ελλην δεν δικαιουσαι ουτε να την λες ουτε να την γραφεις εσεις ειστε ξενοφερτα ταγαρια σκοπιων πλευρα

Τρολ

Ρε τι λέει, ο στενός συνεργάτης, του πρώην συμβούλου ... Άραγε πόσο στενός ήταν. Θα αναδειχθεί σε αποκλειστικο αυριανό ρεπορτάζ.

Basos

Ακόμη με τον Πετσίτη ασχολείσθε;;;;; Δεν πήρατε είδηση οτι το θέμα είναι για πολύ γέλιο.

@βάσω

το σημαντικό είναι ότι ασχολείται ο εισαγγελέας και η απελευθέρωση της Ελλάδας πλησιάζει

Ανδρίκος

Έχεις δίκιο φίλε, μόλις βγουν τα πρώτα αποτελέσματα από την δικαστική έρευνα έχει να πέσει πολύ γέλιο!

απάισιοι...

.... τους σιχάθηκα!!!!

Σάκης Αποστόλου

Γραμματοκομιστής και μεταφορέας τούβλων σε κουτιά ΠΑΜΠΕΡΣ ο Πετσίτης, αυτήν την τεχνογνωσία πήραν απο το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ Άκη, Τσουκάτου, Μαντέλη, Παπαντωνίου και ΣΙΑ.

Μ.Πασοκ

Δυστυχώς για σένα ρε δεξιαντσα αλλιώς αποφάσισε το στρατοδικείο που στησατε.Και έκλεισε και στην στενή τους ψευδομάρτυρες μήπως το ξεχασες ρέεεεεεεεεεερρρρρρε ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης