Νέα πρόκληση σε Οικονομικό Φόρουμ: Το όραμα του Ζάεφ για τη... «Μακεδονία» του 2025

Νέα πρόκληση σε Οικονομικό Φόρουμ: Το όραμα του Ζάεφ για τη... «Μακεδονία» του 2025

O Σκοπιανός πρωθυπουργός, όπως και όλοι οι ομιλητές, εμφανίστηκαν στο βήμα μπροστά σε φόντο που αναγράφει «Macedonia 2025 - Ηelping Βuild a Stronger Nation» («Μακεδονία 2025 - Συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός ισχυρότερου έθνους)

zaev
To όραμά του για τη... «Μακεδονία» του 2025 παρουσίασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ «Macedonia 2025» που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της χώρας.

Παραβιάζοντας προκλητικά τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ο πρωθυπουργός Ζάεφ, δήλωσε πως η κυβέρνησή του θα εργαστεί εντατικά για τη δημιουργία συνθηκών που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα και θα δημιουργήσουν συνθήκες δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας με στόχο τη «Μακεδονία του 2025». Ο ίδιος, όπως και όλοι οι ομιλητές, εμφανίστηκαν στο βήμα, μπροστά σε φόντο που αναγράφει «Macedonia 2025 - Ηelping Βuild a Stronger Nation» («Μακεδονία 2025 - Συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός ισχυρότερου έθνους).

Το Φόρουμ «Macedonia 2025» πραγματοποιείται για 8η χρονιά στα Σκόπια και αποτελεί ουσιαστικά μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία, την τεχνολογία, την καινοτομία κ.α. με τη συμμετοχή 50 και πλέον ομιλητών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό κ.α κόσμο της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης