Πικραμμένος για σκευωρία Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος είχε «εκτελεστικό ρόλο»

Πικραμμένος για σκευωρία Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος είχε «εκτελεστικό ρόλο»

Στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο Παναγιώτης Πικραμμένος αναφέρει ότι «το πρόσωπο που κινούσε τα νήματα ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης»

pikrammenos
«Εκτελεστικό» ρόλο στην σκευωρία Novartis αποδίδει στον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στην Βουλή.

Πέραν αυτού και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός μιλά κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο την δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Πικραμμένος, μεταξύ άλλων, φέρεται να λέει στους ανακριτές που ερευνούν την σκευωρία Novartis «πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στο σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης» ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίησή του.

g1_2
g2_2
g3_2
g4_2
g5_2
g6_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης