Σκευωρία Novartis: Τα έγγραφα που δείχνουν τις μεθοδεύσεις με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες

novartis_ar

«Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» είχαν καταθέσει και στο FBI - H εμπλοκή τους με τις αμερικανικές αρχές και η προσδοκία οικονομικού οφέλους αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα για να καταστούν προστατευόμενοι μάρτυρες από την ελληνική δικαιοσύνη - Σήμερα η απάντηση Τσίπρα για την αντικατάσταση Πολάκη–Τζανακόπουλου

Ισχυρές ενδείξεις λειτουργίας ενός φαιδρού μηχανισμού μεθοδεύσεων με παράνομους κουκουλοφόρους μάρτυρες, απειλές και οικονομικά ανταλλάγματα αποκαλύπτουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της δικαιοσύνης για τη σκευωρία Novartis. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίους κοινοβουλευτικούς ακτιβισμούς επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να καθυστερήσει την παράλληλη έρευνα της προανακριτικής της Βουλής.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», δύο εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων είναι τα ίδια πρόσωπα που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο ως μάρτυρες στις ΗΠΑ, προσδοκώντας οικονομικά οφέλη.

Πρόκειται για τους περίφημους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση» με τις… τροχήλατες βαλίτσες για τους οποίους -όπως επισημαίνουν δικαστικές πηγές με γνώση των θεμάτων- η εμπλοκή τους με τις αμερικανικές αρχές και η προσδοκία οικονομικού οφέλους αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα για να καταστούν προστατευόμενοι μάρτυρες από την ελληνική δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα η πρώην προϊστάμενη της επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου σε κατάθεση που έδωσε 23 Οκτωβρίου 2019 στους αρμόδιους ανακριτές φαίνεται να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των υφισταμένων της ελεγκτών που κατήγγειλαν πιέσεις και απειλές από την εισαγγελία Διαφθοράς για να παραδώσουν άρον – άρον το πόρισμά τους και να εξυπηρετήσουν με τον τρόπο αυτό τον σχεδιασμό για άγαρμπη άσκηση διώξεων κατά των 10 πολιτικών προσώπων.

Η κυρία Παπασπύρου, παρά την προσπάθειά της να δικαιολογήσει την κυρία Ελένη Τουλουπάκη και τους άλλους εισαγγελείς διαφθοράς, παραδέχεται ότι «βιάζονταν να πάρουν το πόρισμα για να δουν τι θα κάνουν». Να σημειωθεί ότι οι «βιασύνες» αφορούν τον Δεκέμβριο του 2018, περίοδος κατά την οποία όπως κατήγγειλε ο κ. Ιωάννης Αγγελής «η κυρία Τουλουπάκη ήθελε να ασκήσει διώξεις εως 20 Δεκεμβρίου σε Γεωργιάδη, Λοβέρδο και Σαλμά».

FBI αλα ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με επιστολή της στις 8 Οκτωβρίου 2019 προς τους δύο ανακριτές που ερευνούν την σκευωρία Novartis αρνείται να τους διαβιβάσει έγγραφα που έχει στη διάθεσή της και αφορούν την αλληλογραφία με τις αμερικανικές αρχές.

Η Εισαγγελέας αναφέρεται σε «απόρρητα» έγγραφα που της απέστειλαν οι αμερικανικές αρχές και τα οποία περιέχουν πληροφορίες με την προϋπόθεση να μην χρησιμοποιηθούν σε εγχώριες ποινικές υποθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Τουλουπάκη στα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της «περιγράφονται μεταξύ άλλων (με κωδικές ονομασίες που δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω) δύο μάρτυρες των αμερικανικών αρχών. Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο οι συγκεκριμένοι μάρτυρες μεταξύ άλλων «…είχαν πρόσβαση και γνώση σε αποδεικτικό υλικό αναφορικά με δωροδοκίες που έλαβαν χώρα από πλευράς Νοβάρτις, σε… …. αξιωματούχους στην Ελλάδα…».

Και συνεχίζει η εισαγγελέας: «Αξιοποιώντας τα συγκεκριμένα στοιχεία καταφέραμε να τακτοποιήσουμε τουλάχιστον τον ένα εκ των δύο προσώπων, τον οποίο εν συνεχεία καταστήσαμε προστατευόμενο μάρτυρα στην ενώπιόν μας διαδικασία και ακολούθως μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης”».

Αλλά και για τον δεύτερο προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση“ προκύπτει ότι είχε επαφές με τις αμερικανικές αρχές, καθώς η δικαστική λειτουργός αναφέρει: «Τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση” αναφέρονται στο με αριθμό πρωτ. ...7-11-2-17 συνταγμένο στην αγγλική γλώσσα έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς με την ίδια ημερομηνία».

toyloypaki-1-sosto
toyloypaki-2-sostoi


Η Τουλουπάκη «καρφώνει» την «Αικ. Κελέση»

Πάντως, από μια προσεκτική ανάγνωση του εγγράφου Τουλουπάκη και κυρίως των σημείων τα οποία η εισαγγελέας θέτει εντός εισαγωγικών και υπαινίσσεται ότι αφορούν τα δήθεν άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, διαπιστώνεται ότι αποτελούν αποσπάσματα της γνωστής και δημοσιευμένης έκθεσης του FBI που περιγράφει το σύστημα δωροδοκιών ιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται σε συγκεκριμένες εταιρείες και πρόσωπα. Η έκθεση αυτή βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών από το 2016, ωστόσο οι υποθέσεις των επτά από τα συνολικά δέκα πολιτικά πρόσωπα που διώχθηκαν το 2018 έχουν ήδη μπει στο αρχείο. Επιπροσθέτως, διαπιστώνεται ότι η κυρία Τουλουπάκη στην προσπάθειά της να διαφημίσει τον μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» αποκαλύπτει το πραγματική του ταυτότητα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί αυτούσια αποσπάσματα από την αμερικανική έκθεση που αφορούν το φυσικό πρόσωπο Μαρία Μαραγγέλη, πρώην γραμματέα του Κ. Φρουζή.

Οι αποκαλύψεις αυτές, που προέρχονται από την ίδια την εισαγγελέα Διαφθοράς, θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές, καθώς αφορούν στον τρόπο με τον οποίο εντοπίστηκαν και μπήκαν σε καθεστώς προστασίας οι δύο από τους τρεις μάρτυρες που ενοχοποίησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα για την υπόθεση Novartis. Οι καταθέσεις αυτές αποτελούν τη βάση για τις κατηγορίες που αποδόθηκαν αρχικά, ενώ συνδέονται και με το αντικείμενο της έρευνας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής η οποία διερευνά εάν υπήρξε σκευωρία για την απόδοση των κατηγοριών στα πολιτικά πρόσωπα.

Η Μαρία Παπασπύρου ομολογεί βιασύνες για άρον – άρον πορίσματα

Πέραν αυτών, η πρώην προϊστάμενη της επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου σε κατάθεση που έδωσε τέλος Οκτωβρίου στους αρμόδιους ανακριτές φαίνεται να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των υφισταμένων της ελεγκτών που κατήγγειλαν πιέσεις και απειλές από την εισαγγελία Διαφθοράς για να παραδώσουν άρον – άρον το πόρισμά τους και να εξυπηρετήσουν με τον τρόπο αυτό τον σχεδιασμό για άγαρμπη άσκηση διώξεων κατά πολιτικών προσώπων.

Η κυρία Παπασπύρου, παρά την προσπάθειά της να δικαιολογήσει την κυρία Ελένη Τουλουπάκη και τους άλλους εισαγγελείς διαφθοράς, παραδέχεται ότι «βιάζονταν να πάρουν το πόρισμα για να δουν τι θα κάνουν».

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι και οι εισαγγελείς Διαφθοράς είχαν δίκαιο, διότι έπρεπε να τελειώνουν την υπόθεση το ταχύτερο και δεν γνώριζαν την ειδική διαδικασία ελέγχου που είναι χρονοβόρα, αλλά και εμείς έπρεπε να βγάλουμε σωστό πόρισμα το οποίο απαιτούσε εύλογο χρόνο. Οι Εισαγγελείς Διαφθοράς δεν μου δώσανε την εικόνα πίεσης προκειμένου να τελειώσω όπως – όπως το πόρισμα για να ασκήσουν δίωξη, αλλά βιάζονταν να πάρουν το πόρισμα για να δουν τι θα κάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

egrafo
papaspyrou-2a-sosto
papaspyrou-3-sosto
papaspyrou-4-sost


Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα της Κυριακής (29.9.2019) το μικτό κλιμάκιο που συγκρότησε το Συντονιστικό Όργανο Επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ) έστειλε 14σέλιδη επιστολή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταγγέλλοντας «εκτόξευση συγκεκαλυμμένων ή ευθέως εκπεφρασμένων απειλών» και πιέσεων από την κυρία Τουλουπάκη προκειμένου να επισπευστεί η κατάθεση πορίσματος χωρίς αξιολόγηση των στοιχείων και ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων.

«… φρονούμε, ότι η εκτόξευση συγκεκαλυμμένων ή ευθέως εκπεφρασμένων απειλών στο πρόσωπο της Συντονίστριας του ΜΚΕ, Ειδικής Επιθεωρήτριας του Γραφείου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και η εν γένει άσκηση πιέσεων στους Επιθεωρητές Μέλη του ΜΚΕ για την άμεση υποβολή πορίσματος εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους λάθους το οποίο θα θέσει σε διακινδύνευση όχι μόνο τους υπογράφοντες Επιθεωρητές, αλλά ιδίως την αξιοπιστία του Συντονιστικού Οργάνου Επιθεώρησης και Ελέγχου, του θεσμού του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και περαιτέρω την ίδια την ερευνητική υπόθεση» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η επιστολή εστάλη στις 12.12.2018 ενώ όπως έχει καταγγείλει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής η εισαγγελέας Διαφθοράς καθοδηγούμενη από τον «Ρασπούτιν» επεδίωκε να ασκήσει «όπως – όπως» διώξεις σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα έως τις 20 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Με τραμπουκισμούς καθυστερεί την έρευνα ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα πάντως η έρευνα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής ταλαιπωρείται από την παρελκυστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που με τραμπουκισμούς, απειλές και παρακμιακούς ακτιβισμούς προκαλεί καθυστερήσεις. Ήδη, δύο συνεδριάσεις έχουν αναβληθεί ενώ στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προαναγγέλλουν εντάσσεις και για την προγραμματισμένη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης.

Ως αφορμή προβάλλουν την απόφαση της πλειοψηφίας για εξαίρεση των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη με το σκεπτικό ότι είναι βασικοί πρωταγωνιστές στο στήσιμο της σκευωρίας, πρέπει να κληθούν ως μάρτυρες και άρα ενδεχόμενη παραμονή τους και ως ελεγκτές εγείρει κίνδυνο ακυρότητας των ερευνών. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας χαρακτήρισε αβάσιμες τις σχετικές αιτιάσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να στήνει σκηνικό πεζοδρομιακής διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, στην συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης οι Δ. Τζανακόπουλος και Π. Πολάκης θα επιχειρήσουν παρανόμως να εισβάλλουν στην αίθουσα και να μετέχουν στις εργασίες επιχειρώντας να καταστούν «διωκόμενοι» από την φρουρά της Βουλής και από ένα δήθεν «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα»… της πλειοψηφίας. Με τον τρόπο αυτό όμως θα προκαλέσουν την τρίτη κατά σειρά αναβολή της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή, μαρτυρία που κρίνεται κρίσιμη.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (30)

Κώστας

Εσείς που πιστεύεται ότι είναι σκευωρία η νοβαρτις πρέπει να έχετε λαδωθει και εσείς..

Ποιά σκευωρία;

Kατ'αρχήν οι πολιτικοί που ψηφίζουν τους νόμους και μπορούν να βάλουν δικλείδες στην εξουσία των δικαστικών π.χ. να βγαζουν αποφάσεις υπέρ ισχυρών με το σκεπτικό οτι ο γαιδαρος πεταει η να στελνουν στο ακροατηριο με γελοίες κατηγορίες απλους πολίτες χωρις ΜΜΕ και κομματικους μηχανισμούς να τους υποστηριξουν , σκίζουν τα ρούχα τους όταν έρχεται δικογραφία που απλά αναφέρει τα ονοματα τους στη βουλή. Και ερχεται γιατι και σε ενα τροχαίο να αναφερθεί εστω και σαν αστειο ονομα πολιτικου, η δικογραφία παει στη βουλή χωρίς κρίση του εισαγγελεα. Δευτερον, οι ελληνικοί νόμοι ΔΕΝ ισχύουν στο εξωτερικό. Αν οι μάρτυρες πληρώθηκαν στις ΗΠΑ (εκτός ελληνικού εδάφους για δικαστική υπόθεση των ΗΠΑ) δεν αφορά παρά μόνο τους αμερικανικούς νόμους, όπως δεν παρανομεί Ελληνας που οδηγεί στς ΗΠΑ από τα 16 αν και εδω το οριο ειναι μεγαλυτερο η αμερικανός που πίνει μια μπύρα στην Ελλάδα σε ηλικία κάτω των 21 που ειναι το οριο στις ΗΠΑ. Τρίτον, οι προστατευόμενοι μάρτυρες ΔΙΝΟΥΝ στοιχεία και κανείς δεν καταδικάζεται με βάση μόνο τη μαρτυρία τους. Εξάλλου ενοχος ενοχο ου ποιει και αυτο το ξερουν και οι πέτρες. Τέταρτον δεν μπορεί κανείς να βγάζει συμπεράσματα με αποσπασματικές πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουμε την πλήρη δικογραφια, αλλά δεν προκύπτει ούτε σκευωρία , ούτε φυσικά καταδικη κανενός χωρίς στοιχεία. Αν ομως ο κάθε πολιτικός οταν απλά κατηγορείται μπορεί να μυνησει από εισαγγελείς μέχρι υπουργους και πρωθυπουργό, δεν θαπρεπε ο απλός πολίτης να μπορεί τουλάχιστο να ζητήσει η κακοδικία να δικαστει εκτός δικαστικού συστήματος;

Διογένης

Ο ένας κουκουκοφόρος έβγαλε ανακοίνωση με ποίημα. Πήγε στην Αμερική να καταγγείλει την πρώην εταιρεία του για λόγους συνείδησης αφού απολύθηκε, ενώ βέβαια επί χρόνια δεχόταν τον μισθό και το μπόνους του. Και βέβαια δεν το έκανε για τα 5-10 εκατομμύρια που περιμένει ως αμοιβή, αν απλώς η εταιρεία συμβιβαστεί με τις αμερικανικές αρχές (οι οποίες βέβαια κυνηγούν πολύ πιο συστηματικά τις ευρωπαϊκές εταιρείες). Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Δεν λέει ψέματα για 5-10 ψωρο-εκατομμύρια γιατί έχει αρχές (όσο κι αν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε λαδώματα για έναν ψωρομισθό). Με έχει πείσει. Δυστυχώς η χώρα μας έχει μακριά παράδοση σε κουκουλοφόρους... Που πάνε και τα λένε σε ξένους (π.χ. ναζί...)... Για λόγους συνείδησης.

Χωριάτης

Δίνει κάποιος μαρτυρία για την οποία ελπίζει ότι θα πάρει 10 εκατομμύρια δολάρια!! Και τι λέει, "εκτιμώ ότι ο Αβραμόπουλος πήρε 40 εκατομμύρια.." Μα όλος ο τροφοδότης λογαριασμός της Novartis για νόμιμες και παράνομες πληρωμές σε 30 χιλιάδες γιατρούς ήταν 28 εκατομμύρια. Ρε παιδιά, εγώ για 10 εκατομμύρια δολάρια εκτιμώ ότι ο Άδωνις είναι μεταλλαγμένος, ο 5ος στους fantastic four...

λεω εγω

31.5 % ΕΛΛΗΝΕΣ.......{???} ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΣΗ.......ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....

ΣΠΥΡΟΣ

Το FBI έχοντας την εξουσία βεβαίως,μιάς και η NOVARTIS είναι στο NYSE την έστρωσε στο κυνήγι για αθέμιτες πρακτικές μετά απο καταγγελία ανταγωνιστών της ! Οσοι έχουν δουλέψει σε εισηγμένες Αμερ.Πολυεθνικές γνωρίζουν την διαδικασία,επειδή εκπαιδεύονται στο πρωτόκολο περί συμόρφωσης στον Αμερικ.Κώδικα Δεοντολογίας και μάλιστα υποχρεωτικά θα πρέπει να συνομολογήσουν υπογράφοντας την ανάλογη φόρμα αποδοχής!Η διαδικασία δε,τους καθιστά υπεύθυνους και γιά τις αθέμιτες ενέργειες των υφισταμένων τους τους οποίους ενημερώνουν και εκπαιδεύουν ! Στα πλαίσια λοιπόν της νομικής διαδικασίας_διερεύνησης σε παγκόσμιο επίπεδο ως σοφά επιβάλουν οι Αμερ.Αρχές στις Δημόσιες Εταιρείες (ναι οι εισηγμένες θεωρούνται Δημόσιες) βρήκαν τον μηχανισμό βλέπε λογαριασμούς της Μαμμάς novartis που χρησιμοποιούσε για προώθηση των πωλήσεων της! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η ντόπια εταιρεία χρησιμοποιεί νόμιμους πόρους χρηματοδότησης όπως προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία,όμως είναι η βάση πληροφοριών! Οι ερασιτέχνες_εξυπνοπούλια Συριζομπάχαλοι όμως πίστεψαν πως βρήκαν μανσέτα να σφάξουν πολιτικούς αντιπάλους και κόψαν τα χέρια τους ! Ενας εχέφρων ερευνητής θα χρησιμοποιούσε τα στοιχεία ήτοι λογαριασμούς,να φθάσει στην διαδρομή χρήματος που οδηγούσε σε υγειονομικούς και στελέχη της Δημόσιας διοίκησης που εμπλέκονταν σε ολο το φάσμα της έγκρισης_τιμολόγησης_χρηματοδότησης_χρήσης κάθε φαρμάκου και υπηρεσίας! Συνεχίζωωωωω......δέχομαι παρατηρήσεις και ερωτήματα !

εσείς που ψηφίσατε Συριζα

να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ όλοι

παγκόσμια πρώτη

σε όλες τις χώρες η συγκεκριμένη εταιρία έχει εμπλακεί σε βρομοδουλειές εκτός από την... αδιάφθορη Ελλάδα. Αυτό και εάν είναι παγκόσμια πρώτη!

τα παραπονα σου

στον συριζα που σε 2.5 χρονια εξεταστικης για το φαρμακο ασχοληθηκε 45 δευτερολεπτα και τον υπολοιπο χρονο με τον Αδωνι

Άλκης

Μισό λεπτό εκεί στο protothema γιατί θα μας τρελάνετε. Εάν λοιπόν δεχόμαστε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι οι ίδιοι που έχουν καταθέσει και στο FBI τότε αυτό αποδεικνύει πως δεν υπάρχει σκευωρία! Διότι οι καταθέσεις στο FBI για το σκάνδαλο Novartis και στην ελληνική πτυχή του, έγιναν το καλοκαίρι του 2016, δηλαδή πολύ πριν ξεκινήσει η έρευνα στην Ελλάδα. Και οι μάρτυρες αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι από το FBI πριν αρχίσει η έρευνα στην Ελλάδα. Επομένως, ούτε οι εισαγγελικές αρχές, ούτε κανένα στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να “υπαγόρευσαν” στους μάρτυρες τι να καταθέσουν στην ελληνική Δικαιοσύνη, αφού είχαν ήδη κάνει αντίστοιχες καταγγελίες στο FBI από το καλοκαίρι του 2016!! Η μόνη περίπτωση να ισχύουν πλέον τα περί σκευωρίας, είναι να πουν από τη ΝΔ με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι σε αυτήν εμπλέκεται και το FBI!.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο FBI οι κουκουλοφοροι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ αλλα πτυχες για το πως χρηματοδοτουσαν οι της novartis τους γιατρους για να συνταγογραφουν ΜΟΝΟ φαρμακα novartis ή για υπερσυνταγογραφηση αυτων ! Το προβλημα εγκειτα στο οτι οι κουκουλοφοροι ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ εαν καταδικαστει η novartis στην αμερικη, το οποιο αποτελει παραβαση του σχετικου νομου για την προστασια τους εδω στο ελλαντα ! εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια και δεν καταλαβαινεις (ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις) τι γραφει το αρθρο

Άλκη η λογική σου μοιάζει σωστή με την εξής ...

προυπόθεση , οτι οι μάρτυρες έχουν πεί σε FBI και Ελληνική δικαιοσύνη τα ίδια πράγματα. Ελα όμως που ο πρέσβυς των ΗΠΑ ατην Ελλάδα έχει δηλώσει καθαρά οτι το FBI δεν έχει κανένα στοιχείο και ουδεμία κατάθεση σχετικά με Έλληνες πολιτικούς. Άρα άλλα είπαν εκεί και άλλα τους έβαλαν να πούν εδώ. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ;

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS... ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ....

Τρολ

Θεός όπως πάντα !!!

Μαζί με σένα ανεγκέφαλε

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.(Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά απαντώ στο ύφος ότι όποιος γράφει με κεφαλαία Βροντοφωνάζει την δίκαια άποψη του)

Τρολ

Λίγα με τον ΤΕΛΑΜΩΝ και την κριτική στα σχόλια του. Θα σας εξαφανίσει γατάκια.!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης