Γιαννούλης μετά τον σάλο για το μπάρμπεκιου: Με βρίζουν και με απειλούν

giannoulissssss

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι «κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου» - Κάνει λόγο για δειλούς και θρασείς που «επιλέγουν να σε πληγώσουν με ό,τι αγαπάς»

«Με βρίζουν και με απειλούν» αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για τη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από δομές προσφύγων, που όπως είπε, είναι «σαδισμός ποινικά κολάσιμος».

Σε μακροσκελή του ανάρτηση, στο Facebook, ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι «δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να σταματήσει τον φασίστα να τον λέει φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή».

«Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκέφτηκα πάρα πολύ για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να μιλήσω για αυτό που γίνεται από προχθές στα μέσα κοινωνικής...

Δημοσιεύτηκε από Christos Giannoulis στις Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Σκέφτηκα πάρα πολύ για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να μιλήσω για αυτό που γίνεται από προχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως, αλλά και σε προσωπικούς και οικογενειακούς χώρους. Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα. Είναι πολλοί που θεωρούν ότι αυτό είναι πάντα καλό. Ακόμη και το να σε βρίζουν ή να σε απειλούν. Εγώ δεν έμαθα να ζω έτσι ούτε να σκέφτομαι έτσι. Ότι έγινε,παρά το γεγονός ότι δεν το επιδίωξα, πηγάζει από την δυστυχία και την δυσκολία εκατοντάδων ανθρώπων που ίσως δεν καταφέρνουν να μάθουν ότι μιλάμε για αυτούς. Όταν κλείνουν τα μάτια τους μπορεί να ταξιδεύουν στα σπίτια και το βιός που άφησαν. Να έχουν αγωνία και πίκρα για το τι θα γίνουν τα παιδιά τους μεγαλώνοντας από εδώ και από εκεί. Πως και πότε θα τελειώσει αυτό το ταξίδι.

Δεν το θεωρώ δίκαιο και τους οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή.

Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου.

Στην ζωή μας μάθαμε να αγαπάμε και να προσφέρουμε ότι μπορούμε και ότι αντέχουμε. Δεν είμαστε ήρωες αλλά τιμούμε και υποκλινόμαστε στον ηρωισμό όσων δεν έχουν φωνή και γινόμαστε η δική τους. Παιδιά μας όλα τα παιδιά του κόσμου είχε πει ο Ραφαηλίδης. Δεν απάντησα σε βαριές κουβέντες κατάρες και βρισιές. Μέχρι εκεί…».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (113)

Νιάχος Δ.

Τα κρέατα Χαλάλ προέρχονται από τελετουργική σφαγή των ζώων, δηλαδή κατά τη διάρκεια της σφαγής, ο υποχρεωτικά μουσουλμάνος σφαγέας επικαλείται τον Αλλάχ. Τα ζώα, ζωντανά αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο από τους σφαγείς τους, ενώ ο ευρωπαϊκός νόμος απαιτεί τα ζώα να αναισθητοποιούνται πριν από τη θανάτωσή τους. Που είναι η κριτική από εσας τους ευαίσθητους και ακόμα περισσότερο από τις φιλοζωικές οργανώσεις. Καλές οι καταδίκες και εγώ μαζί σας για την υπεράσπιση της ηθικότητας αλλά είστε υποκριτής, θρασύτατος και υπερόπτης, εσείς και οι όμοιοί σας

Κανένας

Κύριε Γιαννούλη, το κύριε το βάζω καταχρηστικά, σταμάτα να προκαλείς. Σε σοβαρές χώρες μόνο για το τσίρκο θα ήσουν άξιος, εδώ σε κάνανε και βουλευτή . Και όταν απειλείς με ποινικό κολασμό και άλλα τινά ανθρώπους που τους καθυβρίζεις και τους υποτιμάς , θα υπάρχει και αντίδραση. Πως να το κάνουμε τώρα. Και να ρωτήσω και εγώ ποια είναι η γνώμη σου για τα δείπνα κρατοφαγίας που διοργανώνουν οι άθεοι κάθε Μεγάλη Παρασκευή καθυβρίζοντας και χλευάζοντας το θρησκευτικό συναίσθημα ενός ολόκληρου λαού. Άντε, βγες και ενημέρωσέ μας ΄΄τρισμέγιστε αγωνιστή΄΄ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανεκτικότητας. Κακόμοιρε!!!!!

Ανώνυμος

Εάν πάμε εμείς στις δικές τους χώρες μπορούμε να έχουμε δικαιώματα όπως ζητάνε αυτοί?

Στεφανος

Ο παραπάνω βουλευτής που έχει έχει τόσο σκοταδιστικές απόψεις και ανησυχεί μήπως σκανδαλιστουν και απολαύσουν οι μετανάστες ένα σουβλάκι , για να είναι και συνεπής με τον εαυτό του και τις απόψεις γιατί δεν προτείνει και τα σουβλατζίδικα να είναι κλειστά όταν νηστεύουν οι χριστιανοί πολίτες για να μην ¨κολάζονται".. Απλώς ο μεσαίωνας επιστρέφει με τους δήθεν προοδευτικούς που εφαρμόζουν ένα μέτρο και ένα σταθμό, δηλαδή υπερασπίζονται την θρησκεία που υπηρετούν υπογείως και αναφερόμαστε στον μουσουλμανισμό και τα έθιμα του ενώ αντίθετα την θρησκεία του τόπου μας την θεωρούν οπισθοδρομική και την απαξιώνουν Απλώς η αλήθεια απογυμνώνει όσους κρύβονται πίσω από "δημοκρατικά προσωπεία" .

Στεφανος

Ο παραπάνω βουλευτής που έχει έχει τόσο σκοταδιστικές απόψεις και ανησυχεί μήπως σκανδαλιστουν και απολαύσουν οι μετανάστες ένα σουβλάκι , για να είναι και συνεπής με τον εαυτό του και τις απόψεις γιατί δεν προτείνει και τα σουβλατζίδικα να είναι κλειστά όταν νηστεύουν οι χριστιανοί πολίτες για να μην ¨κολάζονται".. Απλώς ο μεσαίωνας επιστρέφει με τους δήθεν προοδευτικούς που εφαρμόζουν ένα μέτρο και ένα σταθμό, δηλαδή υπερασπίζονται την θρησκεία που υπηρετούν υπογείως και αναφερόμαστε στον μουσουλμανισμό και τα έθιμα του ενώ αντίθετα την θρησκεία του τόπου μας την θεωρούν οπισθοδρομική και την απαξιώνουν Απλώς η αλήθεια απογυμνώνει όσους κρύβονται πίσω από "δημοκρατικά προσωπεία"

amerikanos

αγαπουλα εγω στην θεση σου θα παγαινα να εμενα στο χοτ σποτ με τους αγαπητικους σου .. εκτος να φοβασε οτι θα σε γλεντανε οθωμανικα αλλα μην φοβασε παρε βαζελινη και θα περασεις καλα ....

Αντί-χαζός

Εσυ και οι ομοιοι σου, βριζετε και απειλετε χρονια τωρα εναν ολόκληρο λαο.. Να σε βρίζουν θα έπρεπε οπου σε βλέπουν.

Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων οδηγεί σε αντιδράσεις.

Να εξετάσουμε κοινωνικά το φαινόμενο.Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων φέρνει αντιδράσεις.

Μυστήριο

Ο άνθρωπος πρέπει να είναι βίγκαν. Δεν εξηγείται διαφορετικά τόσο κάρβουνο...

. . . - - - . . .

1. Οι μετανάστες (λάθρο ή μη) επέλεξαν να έρθουν στη χώρα μας. Για να επιλέξεις να πας σε μία χ'ωρα, αποδέχεσαι αυτόματα, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, διατροφικές συνήθειες, ιστορία, κτλ. Αν κάποιο από αυτά δεν ταιριάζει με τα πιστεύω σου, μπορείς να αποχωρήσεις. 2. Όσες χώρες εμπλέκονται στρατιωτικά στη Συρία, να αναλάβουν και τους μετανάστες (αναλογικά με τον πληθυσμό τους ή την έκτασή τους). Κοινώς η Αμερική, η Ρωσία, η Γαλλία, να τους πάρουν στις χώρες τους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης