Το έριξε στο χορό, ακούγοντας κλαρίνα, ο Βαρουφάκης στο Μέτσοβο

Το έριξε στο χορό, ακούγοντας κλαρίνα, ο Βαρουφάκης στο Μέτσοβο

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο Μέτσοβο, στο πλαίσιο εγκαινίων έκθεσης τέχνης και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες, στο γλέντι που ακολούθησε - Δείτε βίντεο

varoufakis_stratou
Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης «Τόποι δημιουργίας», στην πινακοθήκη Αβέρωφ του Μετσόβου, βρέθηκε το Σάββατο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, για να τιμήσει τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, η οποία συμμετέχει στην έκθεση με έργα της.

Την ολοκλήρωση των εγκαινίων, που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη να είναι, επίσης, παρούσα, ακολούθησε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με τη συνοδεία κλαρίνων.

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, απόλαυσε την παρουσία του σε αυτό και... έσυρε τον χορό μαζί με τη σύζυγό του, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο...


Ο Βαρουφάκης χορεύει με κλαρίνα σε εγκαίνια έκθεσης παρουσία της υπουργού πολιτισμού

Η έκθεση στο Μέτσοβο με τίτλο «Τόποι δημιουργίας» γίνεται για να τιμηθούν τα 30 χρόνια από την ίδρυση της «Πινακοθήκης Ευάγγελος Αβέρωφ» και τα 60 από το οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ», που αποτελούν έργο του αείμνηστου πολιτικού.

Κλείσιμο
Πηγή: Pagenews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης