ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν Έλληνες «εγκλωβισμένοι» της Thomas Cook στο εξωτερικό

ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν Έλληνες «εγκλωβισμένοι» της Thomas Cook στο εξωτερικό

Έχουμε λάβει μέτρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όσων προβλημάτων τυχόν προκύψουν αναφέρει το ΥΠΕΞ

12-thumb-large
Σε λήψη μέτρων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όσων προβλημάτων τυχόν προκύψουν, σχετικά με την παύση λειτουργίας της εταιρείας Thomas Cook, έχει προχωρήσει το υπουργέίο Εξωτερικών.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, παρακολουθεί στενά και από την πρώτη στιγμή τα ζητήματα που ανέκυψαν με την Thomas Cook, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τις διπλωματικές και προξενικές αρχές των χωρών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας.

Παράλληλα, το ΥΠΕΞ αναφέρει πως «από πληροφορίες των διπλωματικών και προξενικών αρχών της Ελλάδος στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να υπάρχουν μέχρι στιγμής περιπτώσεις Ελλήνων πελατών της εν λόγω εταιρείας που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιστροφής στη χώρα μας».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά και από την πρώτη στιγμή τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά την παύση εργασιών της εταιρείας «Thomas Cook» και, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τις Διπλωματικές και Προξενικές Αρχές των χωρών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας, έχει λάβει μέτρα για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όσων προβλημάτων τυχόν προκύψουν.

Από πληροφορίες των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών της Ελλάδος στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να υπάρχουν μέχρι στιγμής περιπτώσεις Ελλήνων πελατών της εν λόγω εταιρείας που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιστροφής στη χώρα μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης