Τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος συνομιλώντας με τον κόσμο που επέβαινε στην ίδια πτήση - Επισκέφθηκε τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία»

mi-1
Τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τα αυριανά εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζίνελ, ο οποίος και τον ξενάγησε στους δύο ορόφους του εργοταξίου και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους -στον 2ο όροφο της οικοδομής- για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.

Ο σχεδιασμός που υλοποιείται ήδη προβλέπει ότι μέσα από δύο πεζογέφυρες θα γίνει η σύνδεση του παλιού με το νέο κτίριο και θα υπάρχει κοινός χώρος αφίξεων και κοινός χώρος αναχωρήσεων. Η ολοκλήρωση των έργων αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.


Κλείσιμο

Στην οικονομική Θέση

Με πτήση της γραμμής και μάλιστα οικονομικής θέσης ταξίδεψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέφθασε στο αεροδρόμιο με τους συνεργάτες του, ενώ στο αεροπλάνο ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος, συνομιλώντας με το προσωπικό, αλλά και τον κόσμο που επέβαινε στην ίδια πτήση. Αρκετοί από τους επιβάτες μάλιστα δεν έκρυψαν την έκπληξή τους που θα συνταξιδέψουν με τον πρωθυπουργό.

Στην ίδια πτήση επέβαιναν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο επικεφαλής στο Οικονομικό γραφείο του Αλέξης Πατέλης και ο διευθυντής του γραφείο Τύπου του Δημήτρης Τσιόδρας, ο αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου Γιώργος Ευθυμίου και μόλις δύο άνδρες από την προσωπική του ασφάλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης