Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6: Η Ελλάδα μπορεί να είναι μια πραγματική αναπτυξιακή έκπληξη

Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6: Η Ελλάδα μπορεί να είναι μια πραγματική αναπτυξιακή έκπληξη

Πρώτη δράση μας η μείωση της φορολογίας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Θεοδωρικάκος (ΝΔ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί τρίτος στις Ευρωεκλογές
Η Ελλάδα μπορεί να είναι μια πραγματική αναπτυξιακή έκπληξη, δήλωσε την Παρασκευή μιλώντας στον Θέμα 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος επισήμανε πως η πρώτη δράση της κυβέρνησης προς την κατεύθυνση αυτή είναι η μείωση της φορολογίας και η υλοποίηση των φιλοεπενδυτικών ρυθμίσεων.

Ο πρωθυπουργός πορεύεται με απόλυτη αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια, πρόσθεσε, εξηγώντας πως το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γαλλία είχε σκοπό να ενισχύσει την διεθνή αξιοπιστία της χώρας. «Άνοιξε μια νέα περίοδος με μια Ελλάδα ισχυρή, αξιόπιστη για την προσέλκυση επενδύσεων», είπε.

Παράλληλα τόνισε πως η Ελλάδα «δεν ζητά χατήρια από κανένα, το οικονομικό πρόβλημα της χώρας περνάει μέσα από την ανάπτυξη, που δεν διατάσσεται αλλά προκύπτει με σοβαρότητα, αξιοπιστία και μείωση της φορολογίας. Αυτή την πολιτική κάνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μπορεί στην πορεία προς το 2021 να θέσει τα θέματα πλεονασμάτων».

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στη διαχείριση των απορριμμάτων τονίζοντας ότι το πρόβλημα σε λίγους μήνες θα είναι τεράστιο, εξηγώντας πως πρέπει να αλλάξει ο ρυθμός ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με στόχο να ανακυκλώνουμε το 50%.

«Εάν δεν πιάσουμε αυτό τον στόχο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, θα αρχίσουμε να πληρώνουμε πρόστιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε, προσθέτοντας ότι ο χώρος υγειονομικής ταφής στη Φυλή δεν αντέχει παρά μόνο λίγους μήνες.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης