Σαμοθράκη: Eπέκταση των δρομολογίων στη γραμμή από Αλεξανδρούπολη ανακοίνωσε η SeaJets

Σαμοθράκη: Eπέκταση των δρομολογίων στη γραμμή από Αλεξανδρούπολη ανακοίνωσε η SeaJets

Τα δρομολόγια επεκτείνονται έως την Κυριακή - Σε σειρά δράσεων για να αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις στον τουρισμό και την οικονομία του νησιού συμφώνησαν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος

samothraki-tessera
Σε σειρά δράσεων για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης συμφώνησαν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος .

Οι δύο άνδρες που είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του νησιού από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό των τελευταίων ημερών συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αναληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να αμβλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών μετά την δρομολόγηση και του «Andros jet» από την Τετάρτη το βράδυ έχει εξασφαλιστεί πλήρως ο ανεφοδιασμός του νησιού.

Eπέκταση των δρομολογίων της στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη έως την Κυριακή

Η εταιρία SEAJETS ανακοίνωσε σήμερα ότι, σε συνεννόηση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και την κυβέρνηση, θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «ANDROS JET».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ακτοπλοϊκή σύνδεση έχει εξομαλυνθεί και πλέον οι επισκέπτες και τουρίστες της Σαμοθράκης μπορούν να μεταβούν από και προς το νησί χωρίς δυσκολίες.

Η SEAJETS ανακοινώνει ότι θα σταθεί δίπλα στη Σαμοθράκη για τη διατήρηση της ομαλής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη και ότι, ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας των δρομολογίων

δρομολ1111
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης