Ο Τζέφρι Πάιατ δίνει συγχαρητήρια σε Νίκη Κεραμέως και Βασίλη Κικίλια

payatt01

Ο Αμερικανός πρέσβης ευχήθηκε συγχαρητήρια μέσω twitter στη νέα υπουργό Παιδείας και στον νέο υπουργό Υγείας

Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, στους νέους υπουργούς Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μέσω twitter, ο κ. Πάιατ αναφέρθηκε στην βούληση των ΗΠΑ για συνεργασία με τη χώρα μας στην εκπαίδευση, δίνοντας ευκαιρίες για τους νέους, αλλά και στην Υγεία.

«Συγχαρητήρια κυρία Υπουργέ! Υπάρχουν πολλά για εμάς να κάνουμε μαζί σ' αυτόν τον τομέα, χτίζοντας ευκαιρίες για τους νέους και των δύο χωρών και εμβαθύνοντας τους ακαδημαϊκούς δεσμούς που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το μέλλον», έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ προς την Νίκη Κεραμέως, σχολιάζοντας πρωινή ανάρτησή της. Στον κ. Κικίλια, ο κ. Πάιατ έκανε και προσωπική αναφορά στην πρόσφατη περιπέτεια της Υγείας του, όταν υπέστη κάταγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, στη Μάνη, όπου και δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του κ. Ανάργυρου Μαριόλη.

«Συγχαρητήρια φίλε μου», γράφει ο κ. Πάιατ στον κ. Κικίλια, «εκτός από τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στον τομέα της Υγείας, μαζί με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τρέφω μια πρόσθετη εκτίμηση για το νέο σας υπουργείο, περιλαμβάνοντας τον γιατρό Μαριόλη και την ομάδα του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης», έγραψε ο Αμερικανός πρέσβης, απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Υγείας.Ο κ. Μαριόλης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, στον οποίο αναφέρεται ο κ. Πάιατ, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό WONCA Europe ως ο καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός για το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ

Ακης

Αφεντικα λιγη διακριτικοτητα δεν βλαπτει, οι αλλοι ενοχληθηκαν με την θεση δενδια γιατι ειναι αντισημιτης ,να το πιστεψω η κανουν πλακα,να χαρω εγω ελληνοισραηλινοαμερικανικη βουλη, σα να λεμε δηλαδη πολυεθνικη.

.,.

How come only to those two?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης