Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν»

«Θέλεις ζωή στη Βουλή;» ρώτησε τους ψηφοφόρους της Πλεύσης Ελευθερίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Δέσμευση από τη Θεσσαλονίκη για την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ζωη_Κων
«Δίνουμε το μήνυμα ότι τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν» τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου κλείνοντας την προεκλογική περιοδεία του κόμματος της στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη. «Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη που πρέπει να δοθεί» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και απηύθυνε ένα ερώτημα προς τους πολίτες. «Το ερώτημα είναι: Θέλεις ζωή στη Βουλή;»

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι η Πλεύση Ελευθερίας έχει προτάσεις για τη διεκδίκηση και την επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και, όπως είπε, η ψήφος των πολιτών στο κόμμα της θα δώσει την ευκαιρία να τις καταθέσει και στο Κοινοβούλιο. «Δε λέω “εάν θα μπούμε στη Βουλή”, λέω μόλις “μπούμε στη Βουλή”» τόνισε εκφράζοντας την αισιοδοξία της.
«Και η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί και πρέπει να ακυρωθεί με νομικά, κοινοβουλευτικά, πολιτικά και πολιτειακά εργαλεία, με δημοψήφισμα και με συγκρότηση ειδικής επιστημονικής επιτροπής για την ακύρωσή της», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ στη Μακεδονία, κλείνοντας την εκστρατεία μας, για να υπογραμμίσουμε τη σημασία που έχει για την Πλεύση Ελευθερίας η υπόθεση της Μακεδονίας και της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ζωη


Οι υπόλοιπες προτάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως τις ανέφερε επιγραμματικά, είναι: Η ενεργοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και η συνέχιση του λογιστικού ελέγχου για υποθέσεις διαφθοράς, ασφαλιστικά ταμεία και όπου δεν ολοκληρώθηκε, η ενεργοποίηση των διαδικασιών για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, η ενεργοποίηση του πορίσματος για τη Siemens με ακύρωση του "άκυρου" συμβιβασμού, μεικτά ορκωτά δικαστήρια σε όλες τις βαθμίδες, άρση του καθεστώτος διορισμού της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση, κατά προτεραιότητα διερεύνηση όλων των ποινικών υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και είναι ανοιχτές, πρόταση για κατάργηση της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, πρόταση για τη διαγραφή των χρεών υπερχρεωμένων πολιτών, επαγγελματιών, μικρομεσαίων και φτωχών αγροτών και πρόταση για απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας και κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Κλείσιμο
«Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Εγώ, όπως ξέρετε, ό,τι λέω το κάνω. Και θα το κάνω», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι συνυφασμένη με τη συνέπεια και με την πλήρη σύμπτωση λόγων και έργων, δηλαδή με την αξιοπιστία. Θα εργαστούμε σκληρά, έχουμε ανθρώπους που ξέρουν να δουλεύουν και όχι να κοροϊδεύουν. Και με αυτή τη δέσμευση και με αυτή την αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης