Ο Μπογδάνος απαντάει στις «ευχές» Τσίπρα για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ

Ο Μπογδάνος απαντάει στις «ευχές» Τσίπρα για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ

«Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή» του επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

bogdanos-tsipras
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε νωρίτερα πως όχι μόνο θέλει μέσα στο Κοινοβούλιο τον υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο αλλά και τον προτιμά.

Αναλυτικότερα, όταν η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη τον ρώτησε «Ποια στάση θέλετε; Σε όλα «ναι»;», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι βρίσκεται απέναντι σε δύο δημοσιογράφους που εκτιμά.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους δημοσιογράφους υποψηφίους με τη ΝΔ, λέγοντας ότι προτιμά τον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Μπογδάνο να υπερασπίζονται τις θέσεις της ΝΔ από τα έδρανα της βουλής.

H απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν άμεση και λακωνική, μέσω των social media. Aφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας τον στις αναρτήσεις του, συνέχισε: «Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή. Εκεί θα καταλάβεις τί θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης. Δυστυχώς, από τη ΝΔ, όπου ανήκω ακριβώς διότι εκεί εκφράζομαι ελεύθερα, δεν θα μπορείς να με απολύσεις».

Δείτε την ανάρτησή του



Πηγή: Meaculpa.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης