Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του γνωστού δημοσιογράφου - Ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας  υλικοτεχνικά και θεσμικά, χαμηλή φορολογία και εισφορές και καλά σχολεία που δεν θα είναι έρμαια καταληψιών, ανάμεσα στις επιδιώξεις του

bogdanos_art
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του γνωστού δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Με το γνωστό σύνθημα «Λευτεριά στην Α’ Αθήνας, λευτεριά στην Ελλάδα» να ακούγεται συχνά στην αίθουσα Ιφιγένεια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών του και την εμπιστοσύνη τους.

Ομιλία Μπογδάνου ΝΔ


Κλείσιμο
Στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις την εφαρμογή του νόμου απαρέγκλιτα έναντι όλων, την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας υλικοτεχνικά και θεσμικά, με την εντολή και την κάλυψη της πολιτείας ώστε να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει. Κατά δεύτερον, αξιώνει χαμηλή φορολογία και εισφορές, κίνητρα οικονομικής δραστηριότητας και προστασία των επιχειρήσεων από τους βανδαλισμούς και το παραεμπόριο. Κατά τρίτον, απαιτεί καλά σχολεία που δεν θα είναι έρμαια συνδικαλιστών και καταληψιών, ελεύθερες και ασφαλείς σχολές απαλλαγμένες από τον παραλογισμό του «ασύλου», συνδεδεμένες με την αγορά και κέντρα των επιστημών, των τεχνών και των γραμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξεκίνημα της ομιλίας του αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του προ ετών από αντιεξουσιαστές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Κατεβαίνω στην Α’ Αθήνας διότι είναι η περιφέρεια της καρδιάς και της ζωής μου. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, διαμορφώθηκα ως άνθρωπος, τριγύρισα ως έφηβος και νέος, σπούδασα, εργάστηκα, έδωσα αγώνες για τα πιστεύω και τις αξίες μου μέχρι του σημείου να υποστώ άγριο και άναδρο ξυλοδαρμό, εδώ εξακολουθώ να διατηρώ σπίτι και γραφείο, εδώ θέλω να ζήσω και να κάνω οικογένεια. Και, δυστυχώς, η Α’ Αθηνας, που όλοι ζούμε σήμερα, έχει γίνει μια περιοχή αφιλόξενη και εχθρική, όχι μόνο για μένα που θεωρούμαι κόκκινο πανί από τα καλόπαιδα της ανομίας, αλλά για κάθε νομιμόφρονα πολίτη και οικογενειάρχη, για κάθε δημιουργικό και οικονομικά δραστήριο Αθηναίο που επιθυμεί να ζει σε ένα πλαίσιο κανόνων ίδιων για όλους, χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις» είπε.

Ομιλία Μπογδάνου ΝΔ (part2)


Κλείνοντας ευχαρίστησε το κοινό του και ζήτησε από τους ψηφοφόρους της Α’ Αθήνας να τον τιμήσουν με τον σταυρό τους. «Σήμερα, έμπειρος και συγκροτημένος, κατεβαίνω στην Α’ Αθήνας διότι καταλαβαίνω, ότι το χτίσιμο μιας φωτεινής πατρίδας δεν μπορεί πια να περιμένει ούτε στιγμή. Με σεβασμό και τόλμη, λοιπόν, ζητώ τον σταυρό των συμπολιτών μου. Υπήρξα πάντοτε καλός μαθητής και ψυχωμένος μαχητής. Ζητώ τον σταυρό του Αθηναίου και της Αθηναίας για να εργαστώ και να τεθώ στην πρώτη γραμμή του καλού αγώνα» είπε.

Ομιλία Μπογδάνου ΝΔ (part3)


Αξίζει να σημειωθεί πως στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων και ο Παναγιώτης Πικραμμένος, Βασίλης Κικίλιας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Μάρα Ζιούβα, Γιάννης Μάζης, Θανάσης Λάλας, Κατεςρίνα Γκαγκάκη, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Αλέξανδρος Σκούρας, Θανάσης μαυρίδης, Μαρίζα, Φουντοπούλου, Αντώνης Σαμαράς

bogdanos
bogdanos2
bogdanos3
bogdanos4
bogdanos5
bogdanos6
bogdanos7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης