Η Γεροβασίλη συνάντησε τρεις αστυνομικούς που έσωσαν έναν πολίτη με πρόβλημα υγείας

Η Γεροβασίλη συνάντησε τρεις αστυνομικούς που έσωσαν έναν πολίτη με πρόβλημα υγείας

«Θερμά συγχαρητήρια» έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε πολίτη με πρόβλημα υγείας – Τους κάλεσε στο γραφείο της και τους έδωσε τιμητικές πλακέτες

olga1
Τους τρεις αστυνομικούς, μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε πολίτη, που έχασε τις αισθήσεις του συνάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κυρία Γεροβασίλη έδωσε συγχαρητήρια στους τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι βοήθησαν τον πολίτη όταν παρουσίασε πρόβλημα υγείας και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον υπαστυνόμο Α' Παναγιώτη Βουλή, τον αρχιφύλακα Δημήτριο Σταυροθεόδωρο και τον ειδικό φρουρό Νίκο Βαρσαμόπουλο.



Η Όλγα Γεροβασίλη, εξέφρασε την ευαρέσκειά της στους τρεις αστυνομικούς και σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει όλες τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Η αστυνομία δίνει καθημερινά εξετάσεις σε όλα τα μέτωπα. Και στο ρόλο της ως κατασταλτικού μηχανισμού, και στην ετοιμότητα, και στην αποτροπή. Και πάντα κρίνεται από το μέτρο. Με πράξεις όπως η δική σας, η αστυνομία δείχνει και το ανθρώπινό της πρόσωπο», είπε η υπουργός στους αστυνομικούς σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ τους έδωσε και τιμητικές πλακέτες.

Κλείσιμο
Στον λογαριασμό της στο twitter, η κυρία Γεροβασίλη έγραψε: «Από τη χθεσινή μου συνάντηση με τους αστυνομικούς της ομάδας #ΔΙΑΣ που κατάφεραν να σώσουν πολίτη, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα υγείας και είχε χάσει τις αισθήσεις του. Θερμά συγχαρητήρια».

olga2
olga3
olga4




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης