Nίκη Κεραμέως: Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών

Nίκη Κεραμέως: Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών

Συνάντηση με  κατοίκους και εργαζόμενους της αστυνομίας στο Μαρούσι είχε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο βόρειο τομέα τς Αθήνας, Νίκη Κεραμέως

kerameos_nd_marousi
H Νίκη Κεραμέως, υποψήφια βουλευτής στο βόρειο τομέα της Αθήνας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στους Δήμους της εκλογικής της περιφέρειας, συναντήθηκε με εργαζόμενους της αστυνομίας και κατοίκους του Αμαρουσίου. Συζήτησαν για την ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών, η οποία για τη Νέα Δημοκρατία συνιστά προϋπόθεση ελευθερίας και πρώτη προτεραιότητα.

Οι αστυνομικοί περιέγραψαν τις δραματικές ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο στόλο της ΔΙΑΣ, που ο μισός είναι ακινητοποιημένος, στα αυτοκίνητα που είναι δεκαπέντε ετών και πάνω και επιδιορθώνονται από συνεργεία γνωστών τους και στην υποστελέχωση.

Η Νίκη Κεραμέως στο Μαρούσι (18.06.2019)
Κλείσιμο


Η κυρία Κεραμέως τόνισε την ανάγκη αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας και αναφέρθηκε στις λύσεις που θα δρομολογήσει η ΝΔ, όπως η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, η επανίδρυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, η ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι κάτοικοι της περιοχής συμφώνησαν ότι το αίσθημα ασφάλειας πρέπει να αποκατασταθεί, ενώ καλοδέχτηκαν την κυρία Κεραμέως και θέλησαν να μοιραστούν μαζί της τις ανησυχίες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης