ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς οδήγησε τη ΔΕΗ σε τραγική κατάσταση

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς οδήγησε τη ΔΕΗ σε τραγική κατάσταση

«Οι εμβαλωματικές λύσεις που επιχειρούνται δεν προσφέρουν διέξοδο και δεν θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τους υπαίτιους για την απαξίωση της ΔΕΗ» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής

kinima-allagis
"Τα σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησε την ΔΕΗ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς, με κίνδυνο για την ίδια την επιχείρηση και για την Οικονομία", σχολίασε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι "μόνο ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός και οι ανεύθυνοι υπουργοί του θα εκχωρούσαν σε ιδιωτικά συμφέροντα, χωρίς Αντάλλαγμα, το 50% των πελατών της ΔΕΗ, δηλαδή το 50% των εσόδων και κερδών της".

Επίσης, σημειώνει ότι "οι εμβαλωματικές λύσεις που επιχειρούνται δεν προσφέρουν διέξοδο και δεν θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τους υπαίτιους για την απαξίωση της ΔΕΗ. Η αξία της εξαϋλώθηκε μέσα στα 5 αυτά χρόνια (από τα 2,5 δισ. το 2014, στα μόλις 300 εκ. ευρώ σήμερα)".

"Το Κίνημα Αλλαγής έχει δεσμευθεί ότι θα στηρίξει λύση για την ΔΕΗ, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης