Ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε πειθαρχική έρευνα κατά του Αγγελή για τη Novartis!

kalogirou_main

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Μιχάλης Καλογήρου ζητά να ελεγχθεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου για πιθανή διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων - Ενοχλήθηκε η κυβέρνηση από τη διαρροή της αναφοράς του Ιωάννη Αγγελή στο ΘΕΜΑ της 2ας Ιουνίου - Την πειθαρχική έρευνα σε βάρος του κ. Αγγελή θα διεξάγει η πρόεδρος του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Τεράστιες διαστάσεις προσλαμβάνουν η δημοσιοποίηση από το Πρώτο ΘΕΜΑ των δύο «καυτών» επιστολές του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή σχετικά με τις δύο αναφορές του για την υπόθεση της  Novartis, μετά τη χθεσινή έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

 Λίγες μέρες πριν εγκαταλείψει τον υπουργικό θώκο,  ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή σχετικά  με τις δύο αναφορές του για την υπόθεση της  Novartis.

 Η πειθαρχική έρευνα θα διεξαχθεί από την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά τη διενέργεια πειθαρχικής και ποινικής έρευνας που διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου   Ξένη Δημήτριου προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων σχετικά με τη διαρροή της αναφοράς του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα διαλαμβανόμενα στο δημοσίευμα συνολικά, αλλά και τις καταγγελίες της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφοράς  Ελένης Τουλουπάκη, των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς και των υπαλλήλων της εισαγγελίας αυτής σε βάρος του κ. Αγγελή, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Καλογήρου «με γνώμονα την πληρότητα της έρευνας και την αντικειμενικότητα της διαδικασίας διαβίβασε τα σχετικά έγγραφα και παρήγγειλε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή από τον αρμόδιο ανώτατο δικαστικό λειτουργό (πρόεδρο του ΣτΕ)».

Προηγουμένως, η διενέργεια της έρευνας που διέταξε η κυρία Δημητρίου ανατέθηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου  Δημήτρη Δασούλα.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής ο κ. Δασούλας διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τα σχετικά έγγραφα, τα οποία εν συνεχεία διαβιβάστηκαν αρμοδίως στον υπουργό Δικαιοσύνης  Μιχάλη Καλογήρου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου θα ελέγξει πειθαρχικά το σύνολο των καταγγελιών που αφορούν τον κ. Αγγελή.

 Πρέπει να επισημανθεί ότι τόσο οι δύο αναφορές του κ. Αγγελή όσο και η αναφορά της κυρίας Τουλουπάκη, κατατέθηκαν στην κ. Δημητρίου στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου  και έκτοτε παρέμεναν στο συρτάρι της και ενεργοποιήθηκαν μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Άγγελος1

Θα υποστεί την ίδια δικαστική ταλαιπωρία που υπέστει και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, διότι οι αναφορές των δεν ήταν αρεστές στους διοικούντες. Πας μη μεθ' ημών καθ' ημών.

$$50

Όταν διαταχθεί έρευνα από την άλλη......πλευρά τι έχουμε να δούμε. Ε ρε γλέντια....θα ανοίξουν πολλά στοματάκια τότε....

26 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Το φασιστοκομμούνι

Το αποπαίδι του Στάλιν. Ο εμπνευστής των 5 τηλεοπτικών αδειών. Κατάργηση από το ευρ.δικαστήριο επί της αρχής ενάντια στην πολυφωνία. «Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια».

Μανωλης Τσιπριδης

Μα πόσο πιο φανερά πια να το πουν οτι το έστησαν?Τώρα πια δεν υπαρχει καμία αμφιβολία...

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ...

Αιρετικός

Αν είναι δυνατόν, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Άκουσον άκουσον ο Εισαγγελέας Αγγελής που έκανε τις αποκαλύψεις να διωχθεί πειθαρχικά . Άντε να έρθει η 7η Ιουλίου να μπουν όλα σε τάξη και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα.

geo

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ . ΥΠΟΜΟΝΗ 26 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ

26 και σήμερα

Ο επιθανάτιος ρόγχος των φασιστοειδών. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά εκδηλώνεται με μια πράξη εκδίκησης και τιμωρίας σε αυτούς που δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις και τις εντολές των τσαρλατάνων που παρίσταναν την κυβέρνηση. Συνεχίστε, σκουπίδια. Λίγες μέρες σας έχουν απομείνει

Ο

Είχε κατέβει στις εκλογές των δικηγόρων και πήγε άπατος.

@Ο@

(Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου, πήγε άπατος) Δηλαδή ο Αχαστος, διόρισε τον Απατο, και μύρισε ο Απόπατος;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης